Sexy mlékař přehled
Alice Clayton
Údolí Hudsonu série
Romantická komedie od autorky bestselleru Nabíječ! Natalie Graysonová má všechno. Je krásná, žije na Manhattanu a pracuje jako top manažerka přední reklamní agentury, jejíž kampaně se nebojí provokovat. Má spoustu přátel, milující rodinu a v adresáři samé pěkné svobodné mládence. Co víc by si mohla moderní holka z velkoměsta přát? Odpovědí je, samozřejmě… sýr. Nataliinou oblíbenou činností je trávit sobotní rána na Union Square, kde se každý týden koná farmářský trh, na němž se může naplno oddat své vášni pro všechno mléčné. Nataliin oblíbený stánek navíc uspokojuje i její vášeň pro všechno sexy. Oscar Mendoza, majitel mlékárny Bailey Falls a dodavatel těch nejlepších farmářských sýrů, jaké může Hudson Valley nabídnout, je vysoký, snědý, záhadný… a vypadá to, že nejeví zájem. Nebo to si alespoň Natalie myslí – ačkoli jí to nezabrání snít o velikosti jeho, ehm, bandasky na mléko. Romantika bublá, vášeň pění, a něco neuvěřitelného vyplouvá na povrch. Mohla by to být…láska?... celý text
Romány Pro ženy Erotika
Vydáno: 2019 , Mladá frontaOriginální název:
Cream of the Crop, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sexy mlékař. Přihlašte se a napište ho.
Tohle snad ani nejde hodnotit. Co název nabízí, to člověk dostane. A druhý den po dočtení už neví, o čem to bylo. Tedy to vlastně ví :-) Hlavní hrdinka Natálie je příšerná egomaniačka. Oskar, kdyby nebyl osvalený ze sportu, by nejspíš byl nijaký. V příběhu nás dost často Natálie oblažuje svými myšlenkovými pochody a tak je kniha i vtipná.
Druhý příběh série se mi líbil o něco víc, bylo nám odpuštěno dlouhé úvodní slovo než se začalo něco dít.
Oscar asi nebyl úplně můj šálek kávy, víc mí jako chlap seděl Leo z prvního dílu. Ale příběh byl vtipný, rychle se četl. Trocha erotiky.
Nejvíc asi oceňuji, že Natalie byla žena velikosti XL, což často v knihách není a plná sebevědomí.
10 nejprodávanějších eknih (červenec)
07.08.2019
„Lidé, které sotva znáte, jsou někdy těmi nejlepšími společníky.“
Kniha Sexy mlékař v seznamech
Do téhle knihy jsem šla s tím, že si odpočinu. A svůj účel dokonale splnila. Žádná velká dramata se tu neudála. Rozhovory jsou tu jednouché (možná někdy až příliš), ale pokud jdete do nějaké knihy s takovýmhle názvem, nemůžete čekat velkou literaturu. Záměr je naprosto jasný, máte si odpočinout. A to se mě opravdu stalo, proto hodnotím takto vysoko. Oscar je sympaťák, Natalie zase tolik ne. Ale zase byla vykreslena zcela originálně. Prostředí New Yorku úžasné a spojené s venkovem, to prostě bylo to, co jsem teď chtěla, a dostala jsem to. Byla by to skvělá odpočinková kniha na podzim. Já jsem spokojená.