prcek19 komentáře u knih
Příjemná, krátká oddechovka..chvilkama možná až přeslazená, ale proto tyto knihy čteme..jen v některých případech, kdy autorka psala z pohledu Braydena, bylo poznat, že to píše žena..myslím si, že moc mužů nezná různé odstíny bílé :-D
Musím říct, že když sem knihu začínala číst, tak sem byla docela zklamaná a říkala sem si, jak může mít tak vysoké hodnocení, ale po první třetině knihy (obzvlášť, jak se objevil Hawke) to začalo být zajímavější a až do konce to byla jízda..dlouho sem nečetla knihu s tolika stránkama, ale stála za to..jen mě mrzí, že teď potřebuji přečíst jiné knihy, protože bych se nejraději vrhla hned na druhý díl
Za mě nejlepší díl série..jen tu příchuť zmrzliny si mohli vybrat lepší :-D ne moc se si knihu užívala, bavila mě od začátku do konce..až mi bylo líto, že už je konec..takového souseda bych při sněhové bouři taky chtěla mít :-D
Příjemná oddechovka od mé oblíbené autorky..Joshovi a Hazel sem moc fandila..i když je konec dopředu znám, tak si tyto knihy užívám
Opět mě autorky nezklamaly..u těchto knih vždy vypnu a užívám si čtení..přesně to, co očekávám..i když sem si říkala, proč se Dex nepřizná, že by to bylo lepší, tak se ten příběh tak příjemně vyvíjel, až mi to nakonec nevadilo..no a to vyřezávání, to mě dostalo :-D
Určitě lepší kniha než první díl..už sem se tolik nezaměřovala na chyby a děj příjemně ubíhal..i když to bylo na jednu stranu pořád dokola, hádky, omluvy, usmiřování, tak mě to bavilo..líbilo se mi i to, že se za sebe Anna dokázala už i postavit a nenechala se ovlivňovat okolím (otec, Maddox)..no a ten konec..věřím, že bude třetí díl a strašně se na něj těším, protože takhle ukončit knihu..to se prostě nedělá :-D
I když bych knize dala ráda o hvězdičku víc, protože děj mě bavil, tak sem prostě nemohla a to z jediného důvodu..tolik chyb v čárkách (např. myslim, vim, atd.)..pochybuji, že to byl autorky úmysl, ale jelikož v knize byla uvedena korektura, tak mi těch chyb přišlo až moc..měla sem dost problém se do knihy začíst, protože sem místo toho viděla jen chyby..jinak sem Anně a Maddoxovi moc fandila..ona nezkušená, mladá holka a on děvkař, který se kvůli jedné holce chce změnit, ale neví jak na to..na to, že české autory moc nevyhledávám, tak vím, že od Tess si ráda přečtu i další knihy
Trošku sem se této knížky bála, protože už sem viděla první díl zfilmovaný a to byla hrůza, takže sem se obávala, co mě v knize bude čekat..ale byla sem mile překvapená..erotické scény komentovat nebudu, to už sem očekávala po prvním dílu, ale jinak se kniha četla dobře, nemusela sem se k ní nutit..jenže zase ta Laura..ty její změny nálad, to jak by šla pomalu s každým, protože je přece těhotná..taky mi přišlo, že kniha ubíhá a nic se neděje a najednou je konec a tam to největší drama..autorka ví, jak lidi donutit číst i poslední díl..no..přečtu si ho, když už mám sérii rozečtenou, ale spěchat na to určitě nebudu
Wow..to byla zase jízda..jelikož sem od Amo přečetla už několik knih, tak sem na její styl psaní již zvyklá..stejně jako u jiných knih sem i tuto hltala slovo od slova..ač mi bylo od začátku Dove líto, tak sem jim s Kingem fandila..no a ten konec plný překvapení..strašně se těším na další díl
Tento díl mě bavil daleko více než první..měla sem pocit, že sem sotva začala číst a najednou sem byla na konci..i když byl William občas na ranu za to, jak furt kradl, tak byl ale i dost vtipný a právě tyhle vtipné scény mě moc bavily..no a řeči babí ty byly taky skvělé..za mě jako oddechovka dobré
Nebýt toho, že nemám ráda nedočtené knihy, tak bych tuto knihu opravdu odložila..byla podle mého názoru zbytečně dlouhá a čím vším si hlavní hrdinové prošli, jen proto, aby to nakonec dopadlo tak, jak dopadlo..musela sem se do čtení opravdu hodně nutit..na této knize je krásně vidět, že všem je těžké se zavděčit, protože podle hodnocení sem si říkala, jak dobrá kniha to bude..ale zase věřím, že na ni díky tomu ději jen tak nezapomenu
Rovnou říkám, že nebýt čtenářské výzvy, tak bych si tuto knihu nikdy nepřečetla..už jen ten přebal a název mě odrazovali..na jednu stranu musím říct, že se kniha četla velmi dobře, až mě to nutilo číst dál, abych se dozvěděla, jak to celé skončí a ono to pak skončilo zničehonic, ale asi to tak mělo být..na druhou stranu být v situaci Suzette, nedokážu si to představit..nechápat vlastní dítě, bát se ho a ještě přesvědčovat manžela, že si nic nevymýšlíte..no brr..sem ráda, že už to mám za sebou
Další moje kniha na téma holocaustu..určitě sem četla lepší, ale byl to zase jiný pohled na to, jak se v táborech žilo..Mámu obdivuji za to, kolik toho zvládla, nedala se a pořád za děti bojovala, i když ty dost často dopadaly dost hrozně..občas sem knihu musela odložit, abych ty informace zpracovala a našla odvahu číst dál..navíc sem dost ocenila to, že kapitoly vyprávělo více lidí a člověk se na to mohl dívat z více pohledů..ke knize mě přivedla čtenářská výzva a sem za to moc ráda..a stejně tak sem moc ráda, že tuhle dobu sem nemusela zažít
Jediné pozitivní na této knížce bylo to, že se dobře četla, jinak bych ji měla přečtenou tak za měsíc, jak mě dej vůbec nezaujal..asi už sem na takovéto knížky stará
Kniha přečtená za dva dny..hodně mě bavila, nedokázala sem ji moc odkládat, četla sem ve všech volných chvílích a fandila Emily s Jamesonem..nejvíc mě autorka dostala výletem pod stan, měla jsem, co dělat, abych nevyprskla smíchy..těším se na další knihy ze série, protože jen ukázka z pokračování, mě opět navnadila
Nebýt poslední třetiny knihy, tak ji hodnotím o hvězdičku méně..začátek se strašně táhl, vůbec mě to nebavilo, Rose mi přišla jako hrozná puritánka na to, že jí je 24 let a nemá problém mluvit o sexu..jen k tomu trochu přičichla, hned se z ní stala skoro nymfomanka..celou knihu mě provázelo přeskakování vět nebo i odstavců..rozhodně sem četla lepší knihy, ale věřím, že si přečtu i další knihy ze série..Connora sem si oblíbila hned od začátku a právě v té poslední třetině knihy u mě stoupl ještě o něco víc..konec už byla krásná romantika, která k tomu patří, i když si hlavní hrdinové zachovali svoji povahu
Achjo..zase přečteno..i když sem ze začátku měla problém se začíst, tak poté sem knihu nerada odkládala..milovala sem špičkování mezi Ivanem a Jasmine..moc sem jim fandila..škoda, že tak skvělé knihy sou přečtené během chvilky..těším se na další knihu od autorky, protože je fakt skvělá a moc mě baví
Hvězdičku dolů sem dala za to, že už od začátku pro mě bylo jasné, jak to celé skončí..jinak se ale kniha četla příjemně, díky tomu počasí za oknem mi ani nevadilo, že čtu knihu s tématikou zimy..jen si říkám, jestli někdy Jenny byla na nějaké seznamce, protože někteří chlapi stáli fakt za to :-D
Potřebuji další knihu a to hned :-D achjo..miluji knihy od Mony..jen kdyby mi vydržely na čtení déle jak jeden den..teď mi nezbývá nic jiného, než zase netrpělivě čekat na další díl..Jude a Blakovi jsem fandila od samého začátku, už jen díky tomu, čím si oba museli projít a jelikož mám ráda happy-endy, tak není nic, co bych této knize mohla vytknout..navíc i to, jak se v příběhu stále objevují hlavní hrdinové předchozích knih, za to jsem opravdu ráda..tak šup Mono, ať už tady máme další knihu
Škwory poslouchám hooodně dlouho a můžou za to moji rodiče, kteří na ně jezdili od samého začátku..nemohlo u nás doma chybět žádné nové CD..jako odměnu jsem naše vzala na koncert k 20. výročí v listopadu 2018 a ten byl neskutečný..nečekala jsem, že na další koncerty si bohužel teď nějakou dobu počkáme, proto jsem byla ráda, že jsem si od našich tuto knihu půjčila a mohla si ji prolistovat