prcek19 komentáře u knih
Opět mě Jennifer nezklamala..všechny její série se mi líbily a ani tato není výjimkou..i když sem to tajemství odhalila relativně brzy, tak mě kniha bavila..to jiskření mezi hrdinami, jak spolu bojovali..mám ráda knihy, kde se ženy umí za sebe postavit, což v této sérii bylo..těším se na další knihy
Tak to byl skvělý konec..až mi bylo líto, že už série končí..kniha plná zvratů, kdy už sem si myslela, že to skončí takhle a ono to bylo zase jinak..určitě se k této sérii ještě někdy vrátím, i přesto, že je řazená spíše pro děti a mládež
Určitě sem od Elle četla lepší knihy, ale já to beru tak, že díky tomu kolik knih už vydala, nemůže být každá výborná..kniha se četla rychle, občas mě pobavila, ale i tak pořád patří k lepšímu průměru vydaných knih..určitě na autorku nezanevřu, naopak se těším na další knihy
Určitě lepší než první díl, ale i tak je to průměr..taková ideální letní oddechovka, u které člověk nemusí přemýšlet a vypne
Knihy od této autorky mě opravdu baví..i když byla Raven pěkně tvrdohlavá, líbilo se mi, jak se její vztah s Daltonem vyvíjí..jak se oba snaží vyrovnat s minulostí, která jim zasahuje do budoucnosti..s nedočkavostí jdu na další díl
I když už je mnoho knih na téma šéf a sekretářka, tato se mi líbila..líbilo se mi, jak si Tara nenechala nic líbil a vše se snažila šéfovi vrátit..styl psaní této autorky mi opravdu sedí a těším se na další knihy
Dlouho sem knihu odkládala a teď toho lituji..i když na druhou stranu sem si rovnou mohla přečíst druhý díl..ze začátku sem nevěděla, jaký postoj ke knize zaujmout, protože je zařazená jako kniha pro děti a mládež, ale předčilo to mé očekávání..bylo příjemné uniknout z našeho světa do fantasie
Druhý díl mě bavil více než předchozí..v každé volné chvíli sem knihu brala do ruky a nerada ji odkládala..i když sem si přála, aby Jude dala Cardanovi více volnosti, tak ten konec mě naprosto překvapil..to sem opravdu nečekala..těším se na poslední díl, co v něm autorka opět vymyslí a jestli se jí opět povede mě překvapit
Nejlepší kniha ze série..líbí se mi knihy, kde se objeví závodníci..bojování už na mě bylo dost..za mě skvělé zakončení celé série
Dlouho sem knihu odkládala a asi sem věděla proč..vůbec mě nezaujala, nutila sem se do čtení..vím, že k této knize se už určitě znovu nevrátím a věřím, že za pár týdnů už ani nebudu vědět, o čem byla
Od knihy sem moc nečekala, jelikož mě první díl tolik nenadchnul, ale já sem s tímhle spokojená..děj byl zajímavější, kniha se četla dobře..příjemná oddychovka..jen zase ten přeslazený konec
Já sem spokojená..oproti první knize byla tahle stokrát lepší..u mě má velké plus každá kniha, která není na téma sekretářka a šéf, kde si žena vydělává stejně nebo i více jako muž a má dobře rozjetou kariéru, z toho důvodu se mi tato kniha líbila..oba hlavní hrdinové mi byli sympatičtí a to samé i Emme..jen tak dále s takovýma knihama
Tato série mě baví..i když si dávám mezery mezi díly, vždy se ke knihám ráda vracím..na to, že fantasy moc nemusím, tak autor se mi trefil do noty a i přesto, že sou knihy poměrně silné, tak se těším až se u některé z nich zase ztratím..
Zajímavá kniha..těšila sem se na ni, už je díky obálce a nezklamala..bylo to zase něco jiného, než co poslední dobou čtu a za to sem opravdu ráda..přečetla sem ji za dva dny a doufám, že se brzy dočkáme nějaké další knihy
Kniha přečtená za jeden den, což o něčem vypovídá..četlo se to velmi příjemně, nerada sem knihu odkládala..jen mě čím dál víc začíná štvát, kolik chyb v knize je..strašně mě to při čtení deptá..poslední dobou si říkám, jestli vůbec knihy čtou nějací korektoři..byla bych radši, kdyby místo kvantity se vydavatelství zaměřili na kvalitu, i když by to znamenalo méně vydaných knížek..u této knihy mě to hodně otravovalo, když sem si musela sama domýšlet slova
Zatím nejlepší díl série, ale samozřejmě ji nemám dočtenou celou..kniha se četla dobře, možná i díky tomu, že se střídalo vyprávění Melanie a Graysona
Nejsem zastánce knih z pohledu druhého z hlavních hrdinů a obzvlášť ne, když se v té knize nestane nic "nového"..takže za mě zbytečná kniha, ve které sem přeskakovala prvně řádky, pak odstavce a nakonec i stránky..jediný čím to autorka aspoň trochu vylepšila, byla zmínka o současnosti..
Knihu sem četla už jednou, ale to sem ještě neznala databázi, tak si celou sérii čtu znovu a už to není takové nadšení jako dříve..prostě už nejsem ta mladá holka, která nemá problém s tím, že půlka knihy je jen o sexu, což přesně tahle kniha je..i když díky tomu, že to je první díl a série se rozjíždí, tak to není ještě tak hrozné jako v dalším díle..do čtení knihy sem se navíc i musela nutit, což se mi dříve nestalo
Nemám slov..druhá kniha od této autorky a já sem opět nadšená..přečteno za jeden den a nejradši bych si ji přečetla znovu..líbí se mi, že se autorka nevyžívá jenom v sexuálních scénách, ale zabývá se více emocemi mezi hlavními hrdinami..navíc autorka má skvělý smysl pro humor..několikrát sem se tak rozesmála, až na mě přítel nechápavě koukal..doufám, že se dočkáme další knihy od autorky..rozhodně doporučuji
Jak je psáno už níže, opravdu nejlepší díl celé série a díky němu se nemůžu dočkat dalšího dílu..líbilo se mi, jak si k sobě postupně nacházeli cestu, i když se tomu bránili..navíc ten vztah Luny a Edie..chytlo mě to za srdce a jen se ukázalo, že i mladá holka si může najít cestu do srdce malého dítěte