Remy přehled
Katy Evans
Remington Tate, slavný bojovník ligy Underground, je záhadou svým blízkým i sám sobě. Jeho mysl je složitá i průzračně čistá, plná světla i temnoty. V jednu chvíli si vše pečlivě plánuje, v dalším okamžiku se vymkne kontrole. V životě má jedinou konstantu: nekonečnou touhu chránit, opatrovat a milovat Brooke Dumasovou. Tohle je jeho příběh; od okamžiku, kdy ji poprvé spatřil a bez sebemenších pochyb věděl, že o ni a za ni stojí za to bojovat…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Remy. Přihlašte se a napište ho.
Je určitě osvěžující přečíst si Remyho osobní příběh.
Tím ,že jsem vlastně všechny díly četla po sobě tak jsem se už nic nového nedozvěděla ale bylo to opět velmi čtivé a vzrušující takže vůbec nelituji.
Remy je určitě velmi specifická osoba už jen pro svoji lásku a oddanost k Brooke tak i bojem se svojí zákeřnou nemocí.
„Jsi všechno, co jsem kdy chtěl a ani o tom nevěděl," zašeptám chraplavě a zastrčím jí za ucho pramen vlasů. ,,Jsi moje, na to nezapomínej," dodám. Pak se přinutím vstát. ,,Jenom moje... Brooke Dumasová.“
V ramci vyzvy jsem si přečetla knihu ze serie,kterou mam stale v srdci. Pro mě krasny příběh lasky Brooke a Remyho.
Kniha Remy v seznamech
láska USA (Spojené státy americké) bipolární afektivní porucha psychické problémy pro dospívající mládež (young adult)
Haha strasne rada mam tuto seriu, Remy je sexi, úžasný, krasny, silny a mudry, tak trochu na hlavu ale kazda by ho chcela mat doma(v posteli)... Brooke na druhej strane mi vobec nesedela, boze ved ona bola v kuse nadrzana!!!! V kuse mala mokre nohavicky a stale dookola prahla po sexe... Ako keby mala o koliesko menej, ziadne ambície, ziadne konicky dokonca ani spravny nazor. ALE aj tak som ich milovala cely cas, od začiatku az po koniec. Kniha si zaslúži velku pochvalu, vtiahne vas a nepusti. Budete chcieť byt Brooke, lebo ktora zena by nechcela byt taaak strasne milovana a chranena, takym sexosom akym bol Remy. Top