Remy přehled
Katy Evans
Remington Tate, slavný bojovník ligy Underground, je záhadou svým blízkým i sám sobě. Jeho mysl je složitá i průzračně čistá, plná světla i temnoty. V jednu chvíli si vše pečlivě plánuje, v dalším okamžiku se vymkne kontrole. V životě má jedinou konstantu: nekonečnou touhu chránit, opatrovat a milovat Brooke Dumasovou. Tohle je jeho příběh; od okamžiku, kdy ji poprvé spatřil a bez sebemenších pochyb věděl, že o ni a za ni stojí za to bojovat…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Remy. Přihlašte se a napište ho.
![Jita160 Jita160](https://www.databazeknih.cz/img/users/34_/349730/m_jita160.jpg?v=1728331413)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Je určitě osvěžující přečíst si Remyho osobní příběh.
Tím ,že jsem vlastně všechny díly četla po sobě tak jsem se už nic nového nedozvěděla ale bylo to opět velmi čtivé a vzrušující takže vůbec nelituji.
Remy je určitě velmi specifická osoba už jen pro svoji lásku a oddanost k Brooke tak i bojem se svojí zákeřnou nemocí.
![petulkapeta petulkapeta](https://www.databazeknih.cz/img/users/12_/128911/m_petulkapeta-vfJ.jpg?v=1595517091)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
„Jsi všechno, co jsem kdy chtěl a ani o tom nevěděl," zašeptám chraplavě a zastrčím jí za ucho pramen vlasů. ,,Jsi moje, na to nezapomínej," dodám. Pak se přinutím vstát. ,,Jenom moje... Brooke Dumasová.“
V ramci vyzvy jsem si přečetla knihu ze serie,kterou mam stale v srdci. Pro mě krasny příběh lasky Brooke a Remyho.
Kniha Remy v seznamech
v Mé knihovně | 401x |
láska USA (Spojené státy americké) bipolární afektivní porucha psychické problémy pro dospívající mládež (young adult)Autorovy další knížky
2015 | ![]() |
2015 | ![]() |
Haha strasne rada mam tuto seriu, Remy je sexi, úžasný, krasny, silny a mudry, tak trochu na hlavu ale kazda by ho chcela mat doma(v posteli)... Brooke na druhej strane mi vobec nesedela, boze ved ona bola v kuse nadrzana!!!! V kuse mala mokre nohavicky a stale dookola prahla po sexe... Ako keby mala o koliesko menej, ziadne ambície, ziadne konicky dokonca ani spravny nazor. ALE aj tak som ich milovala cely cas, od začiatku az po koniec. Kniha si zaslúži velku pochvalu, vtiahne vas a nepusti. Budete chcieť byt Brooke, lebo ktora zena by nechcela byt taaak strasne milovana a chranena, takym sexosom akym bol Remy. Top