Ve víru rocku přehled
Katy Evans
Pandora, kamarádka Brooke a Melanie, se doteď domnívala, že se přes zradu svého přítele, rockového zpěváka MacKenna, už přenesla a její zlomené srdce se zahojilo. MacKenna se ale nyní vrací do města na největší koncert roku a Pandora se toho rozhodne využít, aby se mu pomstila. Když ji však v zákulisí chytnou, dostane na výběr: obvinění proti ní nebudou vznesena, pokud splní několik podmínek. Pandoře se ani jedna z nich nezamlouvá, už proto, že kvůli nim bude muset být se svým bývalým přítelem častěji, než by se jí zamlouvalo. Vzájemná blízkost však probudí vášeň, která mezi nimi kdysi vládla, a brzy je jasné, že bez ohledu na to, jak MacKennu nenávidí, stále k němu něco cítí. A nejhorší je, že on to ví také. Jenže neví úplně vše…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2015 , BaronetOriginální název:
Ripped, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ve víru rocku. Přihlašte se a napište ho.
Pandora byla nucena po letech otevřít svoji pandořinu skříňku i když to pro ni bylo velmi bolestivé....sakra to jsou někdy osudy!!!
Setkání Pandory se svojí dřívejší láskou rockovou hvězdou začalo pomstou, ale ukázalo se že oba si stále nesou z minulosti nejen bolest ale i lásku ,vášeň a snad i druhou šanci na Nový začátek.
Velmi krásný a dramatický milostný příběh ,který mě ke konci pěkně rozněžnil.
Tuhle knížku z série jsem měla nejrychleji přečtenou, protože vás autorka nutila číst dál, abyste zjistili co Pandora ve skříňce schovává. Kenna byl neuvěřitelně milej rocker a ke konci mne trochu slzely oči.
Kniha Ve víru rocku v seznamech
pro dospívající mládež (young adult)
Tato kniha me moc bavila. Furt jsem chtela vedet jak to dopadne, takze kdyz byl cas, hned jsem se pustila do cteni.