preny

Opravdu super,napínavé a vtipné. Lepší než film. I když i ten nebyl špatný.

Super pokračování,autorka píše skvěle,je to poutavé ,čte se to jedním dechem. Hurá na třetí díl.

Musím říct,že jako první jsem viděla film,poté jsem zjistila,že je podle knihy. Kniha je opravdu skvělá,předčí film a je čtivá,přečetla jsem jí jedním dechem. Prostě super. Ale i film nebyl špatný,proto jsem byla nadšená,že je podle knihy. Alespoň člověk porovná rozdíly.

Přečteno jedním dechem. Teď jen lituji,že už jsem ji zhltla. Opravdu pěkný příběh, plný humoru,už dlouho jsem se u knihy tak nenasmála....

Opravdu pěkná kniha,přečetla jsem ji na jeden zátah. Super chemie mezi Westonem a Sofii.

Super oddechovka,kniha mě vtáhla a musela jsem ji doslova zhltnout, protože se nedala odložit,zamilovala jsem si jak pana profesora,tak jeho asistentku,pěkný příběh.

Napínavé, čtivé, prostě Robert opět nezklamal a hurá na další knihu.

Super kniha,ale tentokrát mě tak nepohltila jako ty předchozí. Ale určitě se těším na další.

Super čtivo,knihu jsem přečetla jedním dechem. Napínavé,skvěle napsané,poutavé.

Super čtivo,nemohla jsem se od knihy odtrhnout,skvělá chemie mezi hlavními postavami.

Po dlouhé době jsem se vrátila k této knize a dobře jsem udělala. Knihu jsem přečetla za jediný den. Líbilo se mi,jak se vše rozuzlení,chemie mezi postavami.

No,abych řekla pravdu,tak jsem od knihy čekala daleko víc,začátek byl slibný,bavilo mě to,ale pak mi přišlo,že se to nějak vleče a jinde to bylo zase moc uspěchané. Takže není to špatné,ale četla jsem lepší. A nevím,zda se ke knize někdy ještě vrátím.

Skvělá kniha, líbilo se mi, jak jsme se vraceli v čase a zjišťovali, co jak bylo, že ne vždy je takové, jak se zprvu zdá. Už se těším na třetí díl.

Super kniha, jen je škoda, že to tak uteklo, kniha mi přišla plná děje a napětí, hltala jsem každou stránku.

Jedna z nejlepších knížek od autorky. Libila se mi chemie mezi hlavními postavami,celkově byl příběh skvělý, v knize nebyla žádná část, která by mě nudila. Když jsem dočetla, bylo mi líto, že už to skončilo.

Úžasný příběh, knihu jsem nemohla jen tak odložit, napínavé,romantické,prostě vše, co kniha má mít.

Super,sice se mi to nelíbilo tak jako první díl,ale bylo to čtivé.

Pohádka pro dospělé,četlo se to samo a za jedno odpoledne přečteno.

Musím říct,že zpočátku mě kniha vcelku zklamala,protože mi to přišlo jako pohádka o Popelce,ale díky bohu,že jsem to nevzdala a knihu dočetla.