putpuda komentáře u knih
Tak já také měla "nabídku" na zaslání ukázky. Knihu jsem si půjčila......a nelituji. Sice nejsem moc fanda české literatury, ale pomaličku jí začínám přicházet na chuť ;)
Kniha má spád, čte se dobře, jen mi přišla místy taková, nevím jak to vyjádřit, strohá až tvrdá.....jak tu někdo psal, chce to trošku "obrousit" hrany. Ale jinak se mi líbila a já zase naopak mám ráda, když se řeší i soukromý život postav a vůbec by mi nevadila další kniha s Kájou.... aha,
koukám, že už je. Tak tu si určitě také přečtu.
Henriette píše, že ji na konci mrazilo....já se bála, že to skončí špatně! Trošku netypická Tamara M. Moc se mi to líbilo, správná dávka napětí, tajemství, intrik a romantiky ( aby z toho nebyla slaďárna;)). Mám hodně ráda "australské" romány, takže to bylo něco pro mě. A taky mi naskakovala husí kůže u poslední kapitoly ;) a připomněla mi Nejtemnější hodinu od B. Erskinové, možná právě tím závěrem.....
Už se těším na další :D
Moc pěkná kniha. Přesně to jsem teď potřebovala, po samých thrillerech.....pořádně jsem si knihu vychutnala. Vůbec mi nepřišlo, kolik má stránek. Čte se sama ;)
A když si člověk představí, že takhle to vlastně funguje pořád a je to ještě horší :( fakt hrůza, kam ten svět spěje!
A že by série?
Už mám doma Unesenou, tak jsem zvědavá, jestli bude taky tak dobrá.
Páni! Moje druhá kniha od tohoto spisovatele a je ještě lepší, než ta předchozí (Volání anděla).
Rozhodně se zařadí mezi ty nej........jen škoda, že u nás v knihovně mají jen tyto dvě. Ale až vyjde nová, tak doufám, že ji budou mít ;)
Netrpělivě jsem dnes dočetla! Miluji knihy, kde se střídají časové roviny. Nemám ráda styl vyprávění ve třetí osobě, tak jsem měla problém se začíst do "současné" části. A samozřejmě mě příběh Sofie naprosto uchvátil, ještě teď mi buší srdce...... Brečet se mi chtělo. A jsem moc ráda za to, že to takhle dopadlo, jen mě u poslední věty napadlo " že by pokračování"?!
Jedna z knih, které mi zůstanou v hlavě (i v srdci).
Nádherná, doporučuji všem a už teď se těším na další dílko
Líbila se mi víc než Manželovo tajemství a Alice, skvěle napsané, čtivé, ze života, dávám *****, ale přesto bych našla spoustu lepších knih, které by si zasloužily být v edici Světového bestselleru.
Ale i tak skvělé počteníčko a rozhodně se těším na další :)
Skvělá obálka.
Souhlasím s Brus. Prostě nádherná. Woodová, tak jak má být ;), původní obyvatelé a jejich zvyky, nádhera. Tato knížka je přesně moje krevní skupina :D !!!!!
Nádherná, čtivá knížka.....nevím, jak to vyjádřit, šla z ní taková hřejivá atmosféra :)
Také se mi moc líbila :-) Přečtena za dva večery, už se těším na další.
Začátek mi přišel trošku zdlouhavý a nějak jsem se jím pořád nemohla prokousat, ale pak to stálo za to, výborná :)
Koukám na to vysoké hodnocení....
No já asi půjdu proti proudu. Na knihu jsem se tedy moc těšila, protože předchozí sérii se Sophií jsem zhltla a moc se mi líbila. I ostatní knihy autorky jsou moc pěkné. Tady jsem dosti v rozpacích. Kniha se mi četla dobře, ale žádné velké drama se tu nekonalo. Hanna mi tedy nijak nepřirostla k srdci, strašně naivní až hloupoučká osůbka.
Víc mě bavil doktor Conradi.
Chtěla jsem si koupit i další díl, ale jestli se dokopu k jeho přečtení... nevím, nevím ....
Kniha se sice dobře čte, ale mě to přišlo zbytečně dlouhé...až to nebylo nijak moc napínavé. Ale konec mě tedy taky překvapil.
Mě se více líbila Na pokraji sil.
Dávám 3 půl *
Chtělo by to více možností (hvězdiček) při hodnocení ;)
Nebylo to špatné, ale za mě nejslabší kniha autorky. Na Plantážníkovu ženu to rozhodně nemá.
Více se mi opět líbila ta část z minulosti...
Určitě se budu těšit na další knihu ;)
Pěkné to bylo, čtivé....jediné, co bych vytkla je, že v předchozích knihách se víc řeší minulost a to já mám radši, tady se děj odehrává spíše v současné době. Ale i tak to bylo fajn.
Taky bych chtěla u nás v potoku, co teče před barákem lovit nefrity :D
Komentář Marjory mě opravdu rozesmál :)
Přesně vystihla hlavní hrdinku knihy :D
Moje druhá kniha autorky a ani jedna mě nijak nezaujala. Tak třeba příště.
Souhlasím s předchozím komentářem. Mě to pokazilo celkový dojem z knihy. Příběh sám o sobě je pěkný, opět trochu červená knihovna, ale jinak Lauru Waldem mám ráda a nebýt toho zmatku bylo by to fajn.
Já si říkala, že už s v postavách konečně orientuji, další kapitola začíná slovy " Do dveří vstoupila Martha...." a já si říkám, panebože, kdo je zase Marta? :D
Tak opět listování zpět ;)
Zakoupeno v levných knihách ;)
Začátek se zdál velice dobrý, ale stejně jsem se knihou prokousávala. Slibný námět, ale nudně zpracovaný.....
Taková retro detektivka ;) Žádné velké drama, četla se dobře. Určitě má spoustu mnohem lepších knih, ale stejně si vždy ráda přečtu další novinku od M.H.C. :)
Tak toto je tedy opravdu průšvih :(
Tak divně psané, já se vůbec nemohla začíst a ty filmové hlášky,které provázejí celou knihu,jsou tedy opravdu děsné. Naprosto souhlasím s blanche11.
Poslední dobou knihy autora nic moc,ale tato patří k těm nejslabším.
Mám ráda prolínání minulosti s přítomností, takže se mi to líbilo, ikdyž jsem se do knihy nedokázala tak nějak "ponořit" ... ale to bude asi tím, že jsem čekala něco jako od Erskinové. Sice jsem se trochu ztrácela v množství rodinných příslušníků, ale jen ze začátku... Určitě mohu doporučit a ráda si přečtu další knihu autorky.