Quarantino komentáře u knih
Achjo, vždycky mám pak chuť na ty bonbóny, i když jsem je nikdy neměl. To musí být nějaké kouzlo.
Baví mě dělat “kukuč” na Mauglího a zvířátka. K narozkám si přeju i další Minipohádky!
Teta mi donesla její staré leporelo a je to u mě úplně nejvíc nejlepší. Jen musím opatrně, ať ho neroztrhám!
Já jsem taky takový Paleček, ale hodně mámě pomáhám, abych taky vyrostl :)
Škoda, že to není víc barevné :( takhle tam ty surikaty moc nevidím a moc mě to neba.
(SPOILER) Přiletěla zlatá včela a ta včela zabzučela Bzzzz…
Pořád se to snažím říct, ale je to tak těžký!
Božka boubelatá je moje vysněná láska asi. Kytiček poskákaných míčem mi je líto. Sněhulák a brusle nuda, protože na sníh si musím prvně sáhnout, abych mu uvěřil!
Mám rád otvírací okýnka v knížkách. A už mám skoro tolik zubů jako ten krokodýl!
Některé básničky byly dost srandovní, ale jako… o ty labutě mám taky trošku strach :(
Po přečtení této knížky mám chuť skočit do autosedačky a jet někam na výlet!
(SPOILER) To byla sranda. A taky trochu napětí (až jsem z toho jeden zadeček nadšením utrhl, achjoo…). Zápletku o hadovi jsem nečekal.
(SPOILER) Nejlepší je ta o té vráně. Zvířátka, co vypráví vtipy, jsou mé nejoblíbenější!
Tak tohleto mi vždy jasně napoví, že je čas jít spinkat! Protože jinak můžu řádit nonstop.
Nejvíc se mi líbí o pejskovi a topince, to mi občas máma povídá i při jízdě autem. A u Šla Andulka do zelí jsem se naučil dělat “ty ty ty”.
Moje úplně první knížka! Dostal jsem ji od rodičů ještě před tím, než jsem se narodil. Prvně jsem si ji prohlížel u pasení koníčků, ale to jsem se na četbu nemohl pořádně soustředit, tak jsem rodiče donutil mi ji ukazovat vleže na hrací dečce.
Nejoblíbenější část je o prasátku a kočičce. Ryba se mi moc nelíbila, skoro nebyla vidět :(
Už se těším na další díl, který na mě čeká v knihovničce.. Ale ten je až od třetího měsíce, tak ještě musím ten měsíc vydržet :O