Raada komentáře u knih
Příjemná oddychová kniha, autorčin styl psaní se mi líbí, ráda si přečtu i knihy další.
Knihu jsem jako malá měla ráda, teď jsem se k ní po letech vrátila. Stále se příjemně čte, příběh snadno vtáhne do děje.
Kniha mě velmi mile překvapila. Není to žánr, který by mi byl blízký, přesto jsem se zaujetím knihu přečetla a ráda doporučím i dále.
Příjemná kniha, přečetla jsem ji takřka jedním dechem. Střídá se policejní akce s osobními peripetiemi. Příběh je vyvážený a zajímavý. Doporučuji.
Četla jsem takřka jedním dechem, výborně napsáno, jak už je u Browna zvykem i s nečekaným vyústěním. Oceňuji propracovanost příběhu. A příjemná změna byla, že tam tentokrát nebyl pan profesor :D
Další z knih od této autorky. Dějová linie již v zásadě osvědčená, jen s drobnými obměnami. Prostředí popsáno opět více než lákavě, člověk má hned chuť být v parku a vidět rozkvetlé sakury a pak jít do časjovny :).
Kniha, do které se začtete a chcete jí přečíst na jeden zátah. Cilčin příběh mě oslovil ještě o něco více tež tatér. Rozhodně stojí za přečtení a zamyšlení.
Knížka i film jsou krásné. Přečetla jsem jedním dechem. Ráda se ke knize zase vrátím. Příběh je smutný a krásný zároveň.
Kniha je napsána velmi příjemně, první půlka z pohledu jedné z dívek, druhá pak, jak ty samé situace vnímala dívka druhá. Zajímavý formát, ráda bych si výhledově ještě knihu přečetla jednou a to tentokráte na střídačku po kapitolách :).
Jak již psal někdo přede mnou - klasický Vondruška. Jeho knihy mám ráda, i tato se četla příjemně, příběh promyšlený, vtáhne do děje.
Knihu mě zcela pohltila. Pojednává o tématu, o kterém se nemluví, co se dělo po 2. sv. v. a jaký dopad to mělo na lidi, kteří za nic nemohli. Vřele doporučuji.
Kniha nezklamala, ráda se k ní znovu vrátím. Příběh opět člověka pohltí.
Velmi příjemná oddychovka, ostatně jako všechny knihy této autorky. Dějově nepřekvapí, kostra všech knih autorky je v zásadě stejná, to, co se mi líbí jsou popisy míst a atmosféra, kterou knihy navozují. Hned bych se tam vydala :)
Alchymistu jsem četla mnohokrát a ráda se kněmu zase vrátím. Byla to kdysi první kniha od Coelha, kterou jsem přečetla, od té doby jsem od něj četla skoro vše. Styl psaní mi sedí, vždy najdu v jeho knihách i něco, nad čím lze více popřemýšlet, inspirovat se.
Příjemně se čte, co se vlastně stalo dlouho není zřejmé, takže pro mě jedna z knih, kterou potřebuji číst skoro v kuse ????
Kniha pojednává o událostech, které se děly poměrně nedávno a o kterých se ani dnes příliš nemluví - dívkách, co otročily v prádelnách, aby "napravily své hříchy". Kniha je psána velmi čtivě, doporučuji.
Kniha se čte příjemně, zajímavý nápad a pojetí. Co mi na knize vadilo bylo tykání si mezi všemi, sic je to v úvodu vysvětleno, ale i tak to pro mě bylo rušivé. Ráda mrknu i na další knihy této autorky.
Laskavý milý humor. Kniha se čte velmi příjemně, taková oddychovka na večer :).
Prostě nej :). Tento díl mám asi nejraději, je pohádkový, má spád. Podrobnější komentář snad ani netřeba.
Úplně mi nevyhovovala forma - scénář. Preferuji psaný příběh, toto pro mě bylo rušivé. Příběh samotný byl hezký, ale asi i díky scénářové formě to nemělo ten šmrnc jako předchozí knihy o HP.