radekk33 komentáře u knih
Kniha mi nepřišla příliš povedená. Taková nijaká, příliš vtipná mi také nepřišla. Je v ní spousta technik, které člověk v praxi těžko využije. A když se mu bude náhodou některá hodit, tak si na ni nevzpomene.
Kniha je velice pěkná. Nicméně výklady neverbální komunikace nejsou tak jednoznačné a lehce rozpoznatelné, jak nám je autoři servírují. Jenom drobná poznámka - autoři se zmiňují, že se dědí některé projevy neverbální komunikace z transplantovaného srdce na nového majitele:). To už na mě bylo trochu moc...
Je to taková hůře srozumitelná pohádka.
Kniha je celkem dobrá pro základní přehled. Možná by neuškodilo věnovat se více důležitým bitvám a méně těm neznámým, nedůležitým. V knize je také obrovské množství překlepů.
Jedná se o klasické sociologické dílo charakterizující dnešní svět. Velmi špatně se čte a je poměrně složité a zdlouhavé.
Výborná a poučná kniha. Člověk si po přečtění něco odnese. Částečně funguje jako psychoterapie.
Není to špatná kniha, nicméně jsem od ni čekal mnohem více. Některé kapitoly jsou spíše vyprávěním příhod autorky. Jedná se o takový rychlokurz arabské kultury.
Kniha se zabývá holocaustem, ale v teoretické a sociologické rovině. Kdo se chce o holocaustu skutečně něco dozvědět, není to dobrá volba.
Výborná kniha pro strážníky městských policií. Člověk nemusí listovat v mnoha zákonech. Vše najde pěkně ucelené v jedné publikaci. Doporučuji.
Po přečtení anotace se jeví kniha jako velmi zajímavá. Ovšem po prvních řádcích zjistíme, že jde o poměrně složitě uchopitelné a velmi špatně čitelné dílo, které je určeno spíše pro odbornou veřejnost.
Kniha působí velmi nesourodě. Různé části na sebe navazují bez spojitosti. O životě herečky se toho mnoho nedozvíme. Pocitů a informací, které si můžeme odnést není mnoho.