RadeneWriter komentáře u knih
Odkedy som sa dozvedela o tejto knihe, túžila som si ju prečítať. A to čakanie a hľadanie stálo za to. Na každej strane ma čosi upútalo a najmä princíp Angsocu sa vzhľadom k času kedy bolo dielo napísané, veľmi výrazne podieľal na označení tohto diela ako nadčasové. Knihu som prečítala za jednu noc a neľutujem to. Zanechala vo mne stopu. Odporúčam prečítať
Prečítala som ju za jednu noc, nedokázala som sa odtrhnúť :D Je to úžasná a hlavne napínavá knižka, ktorá chytí za srdce a zvýši adrenalín :) Rozhodne rozhodne rozhodne odporúčam.
Je to úžasná kniha pri ktorej som si prišla na svoje, dlho som ju nevedela zohnať, ale stojí za tú námahu :D
Traja Pátrači- spomienka na detstvo, bola som jak šialená za tým :D
Zo začiatku náročné čítanie sa zmenilo na poriadne dobrodružstvo :) rozhodne odporúčam :D
Najúžasnejšia kniha, ktorá sa mi kedy dostala do paprčiek :D pripútala ma ku kreslu svojou úzasnou atmosferou a najma obdivujem autorovu fantazijnost, ktora je miestami trosku zvlastna :P kazdopadne odporucam malym i velkym, najdete sa v tom
Super knižka, nielen pre deti ale aj pre všetkých, ktorí majú radi príbehy o škriatkoch, vílach a ich dobrodružstvách
Kniha ma očarila od prvej strany a dnes už nedočkavo čakám na Strach Múdreho muža. Kvothe je príbeh, ktorý sa nedá prestať čítať, kým nie je koniec. Jednoznačne odporúčam...
Magické! Prečítala som za jediný deň v knižnici :D Dokonalá knižôčka pre mňa! Odporúčam veľmi veľmi, nevedela som prestať čítať, hltala som to bez prestávky :D
Skúsila som, ale nešlo to dočítať, možno je to preto, že som nestíhala to množstvo postáv a príbehov... inak dej bol zaujímavý a určite si to prečítajte, nebuďte jak ja leniví o tom premýšľať ;)
Nádherne aj keď smutné. Rozhodne však prečítajte, sem tam si treba aj poplakať :)
Matthew Skelton vytvoril uzasne, miestami hororove dielo, plne tajomnych bytosti a dobrodruzstiev, ktore beru dych
Napätie, krásne baby a desiví chirurgovia :D I love it! :D
velmi zaujimava knizka, ale ten konec je hrozny :( inak som velmi spokojna a odporucam
po prvých stránkach som sa nedokázala od knihy odtrhnúť, jednoducho závislosť.