Radkab. komentáře u knih
V jednu dobu byla tohle moje nejoblíbenější knížka. Četla jsem ji několikrát, některé části jsem znala skoro nazpamět, ale přesto mě pořád bavila.
Už jsem od paní Franckové četla o dost lepší knížky. Tahle mě už od začátku nijak nechytla, přesto jsem ji nakonec dočetla. Docela nereálný mi přišel závěr, kdy hlavní hrdinka během dne dokázala sehnat 2,5 milionu.
Zhruba od 30. strany jsem se bála, že tuhle knihu nedočtu. A moje obavy se nakonec potvrdily. Osudy postav jsou zajímavé, ale styl vyprávění mě občas doslova uspaval.
Tahle kniha samozřejmě není žádný výkvět literatury, stejně jako seriál Jak jsem poznal vaši matku není vrchol televizní zábavy. Ale obojí je příjemná oddechovka, která čas od času neuškodí.
Některé části knihy (hlavně politické debaty) mě docela nudily, ale jinak není špatná.
Sice jsem od začátku tušila, jak to celé skončí, ale pěkně se čte.
Tahle kniha se mi líbila, ostatní díla Barbary Wood mě už moc nezaujala, ale tohle je skvělé.
Tuhle knihu jsem četla, ale bohužel nedočetla. Nějak mě to nechytlo, přišlo mi, že se některé věci pořád opakují.
Tuhle knížku mám moc ráda a často se k ní vracím. Příběhy všech urozených dam jsou podány stručně, výstižně, zajímavě, žádné zdlouhavé vysvětlování.