Radza komentáře u knih
Spis napisu, co tyhle knizce (a i predchozi v serii) chybi. A omlouvam se za nepouzivani carek a hacku - jsem se s nema psat nejak nenaucil.
No - cili co chybi... chybi nuda, chybi nejaka nelogicnost ve vypraveni, chybi nesympaticti protagonici ... a to je dobre..
Me se to opet moc libilo... pekne napsany a logicke vyusteni..
Neni to spatny, ale zacinaji se me prejidat pribehy, kdy je hlavni hrdina superhrdina s prvky Logana, ktery vsechno prezije (v X-menech to bylo aspon vysvetleny proc.. :))
Skvele napsana kniha - jako vzdy od panu Prestona a Childa. Zajimavy pribeh s postavami z Pendergasta bez Pendergasta.
No, takovy roztahany a tesil jsem se na konec uz, abych moh zacist číst novyho Pendergasta????
Zase parada. Nesbo pořád šroubuje napětí a zápletky. Uvidime jak dlouho mu to jeste pujde????. Ja mu fandim
Četl jsem v posledni době nějak moc knížek o nadměrném násilí a hlavně inspektorky přežily bez vážnějších následků střelby, bodání nožem, atd. Tak pan VV je tak trochu jiný kafe a dobře se četlo
Zajímavá psychologická zápletka. Nečekané rozuzlení. Jak to ale, ze sakra s sebou nenosí bouchačku?
Rychle se precte i kdyz Kate uz zacina bejt nejaka superhrdinka neprustrelna - viz zaver. Na me trochu moc toho rozhodovani a problemu ve vztahu k primemu chlapovi - no ale tak co se da delat.. :)
Neni to spatny - ale v porovnani s ostatnima knizkama trosku nudnejsi