Ran komentáře u knih
Kniha se mi nečetla dobře a styl psaní a vyprávění mě moc nezaujal.
Kniha se mi četla moc dobře a líbilo se mi jak autor zobrazil a kritizoval některé povahové vlastnosti lidí. Celý příběh včetně konce byl velmi dobře napsán.
Kniha se mi četla výborně. Příběh a vývoj postav byl velmi dobrý. Líbilo se mi i to jak byl napsaný konec.
Kniha se mi četla výborně hlavně proto, že grafika je skvělá a příběh je skvěle napsaný a vypointovaný.
Celkově se mi to četlo dobře. Líbil se mi autorův styl vyprávění a to kam byl děj zasazen.
Kniha mě moc nezaujala a to i přes to, že autor má velmi dobrý styl psaní. Konec knihy mi přišel takový nijaký, neuzavřený a krátký.
Kniha je od začátku do konce skvěle napsaná a vypointovaná. Poslech audioknihy byl velmi dobrou volbou, jelikož je výborně namluvená.
Kniha je skvěle napsaná a vývoj postav je velmi dobrý. Je to hezký a dobrodružný příběh, jehož čtení jsem si užila.
Příběh, který kniha vypráví je těžší a náročnější na čtení, jelikož probírá spoustu nelehkých témat. Celkově si myslím, že kniha určitě za přečtení stojí.
Příběh a postavy jsou výborně napsané. Děj je velmi dobře vypointován a obsahuje kritiku lakotnosti a chorobné touhy po penězích. Celkově to byl příjemný čtenářský zážitek.
Kniha má skvěle napsané příběhy a krásnou grafiku. Příběhy mají vtipné dialogy a všechny se mi četli výborně.
Celkově to je čtivý a dobře napsaný příběh, i když mi občas přišlo, že některé pasáže knihy mohly být více a lépe rozepsané.
Celá kniha je velmi dobře napsaná a všechny tři hry jsou skvěle vypointované.
Kniha se mi četla velmi dobře a hodně se mi líbil styl psaní a vyprávění.
Kniha se mi četla velmi dobře.Hodně se mi líbil styl psaní a vyprávění.
Příběh je skvěle propracovaný a čte se velmi dobře. Jelikož jsem knihu poslouchala jako audioknihu, tak se hodně líbilo i zpracování a a vyprávění příběhu.
Je to velmi dobře a kvalitně zpracovaná publikace. Slovníková hesla jsou přehledně uspořádaná a na konci knihy je výborný přehled gramatiky.
Autorčin styl psaní je velmi dobrý a i když je v příběhu hodně dobrých momentů, tak mě kniha hodně často přišla puberťácká a moc přeslazená. A nezaujala mě natolik, abych chtěla pokračovat v sérii.
Příběh je skvěle napsaný a svět, ve kterém žijí hlavní hrdinové je velmi dobře propracovaný. Celkově se mi kniha četla výborně a proto v této sérii pokračovat.
Hodně se mi líbil autorčin styl psaní a proto se mi kniha četla velmi dobře.