Randomčlověk Randomčlověk komentáře u knih

Z krve a popela Z krve a popela Jennifer L. Armentrout

(SPOILER) Nevim, na začátku (první polovina) jsem si myslela, že si sérii zamiluju a vtáhlo mě to do děje, jenže po úmrtí mé oblíbené postavy jsem se hlavně k tomu nutila. U posledních cca. 150 stránek jsem skoro brečela nelogikou a jak se to může stát. V jedné a té samé kapitole je Poppy nadržená, má deprese a potom zabodne Hawka a pak s nim zase něco provádí. Přes polovinu knihy jsem na Poppy řvala proč by tady to dělala. Jestli si to chcete přečíst klidně můžete, ale asi ztratíte pár mozkových buňek. Je to extrémně zdlouhavé, klidně by to mohlo být na 300 stránek, ale to by asi nebyla pro autorku standart fantasy. Další díl už si fakt nepřečtu.

09.06.2024

První knížka pohádek od dětí pro děti První knížka pohádek od dětí pro děti kolektiv autorů

Dávejte pozor, komentáře berou emoji pryč

08.10.2023 5 z 5

Bros, jedna povídka je moje, tak si to přečtěte a konečně pochopíte proč existujeme frfr Navíc to psali malý děti takže si toho ceňte, vy kakáči, kteří ste si to nepřečetli

08.10.2023 5 z 5