reezy komentáře u knih
Nejlepší motivační kniha, co jsem četla. Ráda si ji přečtu znovu
Zatím mi připadá, že se hodně opakuje po předchozí knize. Bohužel jsem koupila vadný kus, ve kterém chybí strany, takže s dočtením musím počkat. Možné ke konci knihy změním hodnocení ale zatím mi to nepřipadá jako takové Wow! jako první díl.
Podle mě skvělé. Četla jsem ji několikrát (hodně krát). Ne, že bych měla doma to, co popisuje u svých klientů ale pár věcí jsem si díky knize a principu výběru věcí uvědomila.
výborný titul, koupila nám ji babička jako dětem na ZŠ z klubu mladého čtěnáře, paní učitelka měla radost, že měl o takovou knížku někdo zájem, přečetla jsem ji několikrát, nejen poučí ale i pobaví
máme vydání z roku 1969, výborná knížka, i když některé věci už neplatí, uvědomila jsem si jak se někdy já i mí blízcí chováme nevhodně. doporučuji přečíst všem
pro mě nádherná kniha, velmi dlouhé věty, ve kterých jsem se ztrácela mi vůbec nevadily, příběh byl velmi poutavý, doporučuji všem, kteří nemají předsudky
Líbily se mi obě části-knihy, nejvíce mě zaujaly příběhy o umyvadle a utajených houslích maminčiných