reňa30 komentáře u knih
Dokonalý příběh..už dlouho jsem nedala pět hvězdiček a tato kniha si ji zaslouží.Nemohla jsem se od čtení odtrhnout.
Skvěle popsaný děj i prostředí.Doporučuji!
SPOILER!!!
Pro mne zatím nejlepší ze série,bohužel ztráta hvězdičky za konec knihy,kdy Kim jede “vysvobodit” holčičky neozbrojená
Tak tohle bylo opravdu dlouhé čtení,které mne nebavilo.
Každou knihu poctivě dočtu a u této jsem se nemohla dočkat závěru-ne pro rozuzlení příběhu,ale proto,abych ji mohla konečně odložit a s poslední stránkou si říct:hurá,mám to za sebou.
Paráda...dokonalé!
Neobyčejný námět, konečně něco nového. Jsem nadšená.Kniha nedovolí povolit ve čtení a jako u mnoha jiných odkládat a vracet se bez chuti k dalším stránkám..Je to jízda za plný počet hvězd.
Kniha splnila to, co jsem od ní očekávala.
Skvěle se četla-za mne ( i s malými nedostatky ) doporučuji!
BOHUŽEL...kniha mi opravdu nesedla,nebavila mne a v žádném případě jsem neměla to správné těšení se a hltání každé další stránky.Po přečtení série si pravděpodobně už nebudu dělat zálusk na "zlámané kosti"-moje chyba,že jsem nakoupila všech 6 knížek bez uvážení a jsem ráda,že to mám za sebou.Omlouvám se všem milovníkům Kim Stoneové.
Tak to byla jízda..kdyby bylo deset hvězdiček,tak bez rozmyšlení je udělím..paráda
tak tady mne spisovatelka zklamala...něco tak příšerně vleklého jsem už dlouho nečetla.
Kniha na plný počet hvězd zdaleka nemá, ale za nápaditý děj ty tři hvězdy dávám..shrnutí :prostě to šlo číst, ale na zadek si z toho nesednu :-)
Bylo to prostě dobré!!!
Závěr se dal sice předpokládat, ale velmi čtivé a svižné.
kdyby závěr nebyl až tak moc rychlý, dala bych 5 hvězdiček...jinak skvělé
Jelikož si nikdy předem nečtu recenze knihy,než si ji sama přečtu (pouze se podívám na hodnocení),abych si udělala svůj obrázek a předešla prozrazení děje ( některé recenze jsou přímo rozborem) a já se tak ráda nechávám překvapit a vtáhnout do děje-v případě této knihy se tak opravdu stalo a souhlasím s názory na první část -malinko zdlouhavá,ale zpětně vím proč...Za mne super čtení a doporučuji
Kniha dobře napsaná,četla se velmi dobře.Příběh zajímavý,ale za mne jsem čekala závěr malinko víc překvapivý..žádné wow ani jejda se nekonalo :-D ,ale na druhou stranu-kdyby takto končila každá kniha,tak se z toho později stane nuda..takže ano,bylo to dobré čtení!
Ze začátku knihy jsem byla nadšená-jooo to mne bude bavit.
A bavilo zhruba do poloviny..potom jsem četla už jen ze zvědavosti.Závěr byl překombinovaný a pokud teď zpětně hodnotím,tak bohužel jen za tři hvězdičky..Z námětu šlo "vytřískat" mnohem víc.
Pominu spoustu náhod,ale co nejde překousnout je Kim opět beze zbraně...za mne 3 hvězdičky a dávám ještě šanci
Od první stránky mne kniha chytila a nepustila :-)
Velmi čtivá -doporučuji!
Skvělé čtení...Ačkoli bylo velmi brzy jasné, jakým směrem se bude příběh odvíjet, tak to knize neublížilo..Doporučuji!