Pohřbená pravda přehled

Pohřbená pravda
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/391094/bmid_pohrbena-pravda-65d5e21c70169.jpg 5 1500 1500

Šestý temný detektivní příběh z pera Angely Marsonsové, jejíž prvotina Němý křik, úvodní díl série, se v angličtině prodala už v milionu výtisků. Nález starých kosterních ostatků na pomezí dvou policejních okrsků postaví inspektorku Kim Stoneovou nejen před nový případ, ale také před neobvyklou výzvu – spolupracovat s bývalým parťákem, s nímž se nerozešla právě v dobrém. Podrobný průzkum hrobu odhalí, že těl tu leží víc a že nezemřeli přirozenou smrtí. Kim stojí před nelehkým případem. A taky nelehkou situací - jak se obejde bez svého týmu, ale také jak se její tým obejde bez ní. Protože pravdu, až doteď pohřbenou a právě vykopanou, už nelze skrýt... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Kalibr

Dead Souls, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pohřbená pravda. Přihlašte se a napište ho.

simona g.
04.12.2024 5 z 5

Chronická spokojenost a nadšení, tahle autorka mě prostě neuvěřitelně baví. Další díl, další napínavé čtení, další velké wooooow. Pádluju objednat sedmičku a fakt se těším, co tam bude tentokrát! Super série!!!

Ishir
30.11.2024 5 z 5

Napínavý temný příběh, ve kterém Kimin tým dostane malou lekci.

klarence
12.11.2024 4 z 5

Těžké téma, ale zase to bylo strhující. Moc mě Kim baví.

Šestnáctý případ inspektorky Kim Stoneové

10.12.2024

Knižní novinky (42. týden)

14.10.2019

Knižní novinky (50. týden)

10.12.2018

Člověk spáchá zločin, vy ho chytíte, zavřete ho. Práce hotová, jednoduché. Ale jak zavřete nenávist?

Kniha Pohřbená pravda v seznamech

v Přečtených2 139x