RenataP RenataP komentáře u knih

Vitaminy a stopové prvky pro zdraví Vitaminy a stopové prvky pro zdraví Andreas Jopp

Pojatá ovšem jinak, než jsem si myslela podle názvu. Nenajdete tu mnoho přirozených zdrojů vitamínů a minerálů, protože doplnit tělu kvalitně vše, co potřebuje, zvládnou podle autora jen přípravky z lékárny a to ještě ty více kvalitní, než \"běžné\"... Přesto je kniha vyčerpávajícím informačním balíkem, výzkumy, fakta, statistiky...Taková stručná, jasná encyklopedie

17.06.2015

Zóna úspěchu Zóna úspěchu Gay Hendricks

Skvělá kniha, kterou se vyplatí dočíst do konce. Problém horní meze se psychologicky moc nerozebírá, ale existuje snad u každého. Autorovi díky za tuto knihu.

13.05.2015

Karty mořských panen Karty mořských panen Lucy Cavendish

Nádherné a jemné karty. Více snad než karty samotné, zaujala mne kniha a celkové velmi bohatě pojaté pojednání v knize o mořských pannách.

01.04.2015

Odhalení Odhalení Meggan Watterson

tohle mě z knihy naprosto dostalo...

„Ode dne, kdy jsem měla sen o Kálí, se pro mě červená barva stala více než jen barvou. Nyní je pro mě zatížena více významy. Představuje posvátnost těla, zrození a sexualitu. Představuje štědrost zlomeného a otevřeného srdce, které vyzařuje neochvějnou lásku, tryskající ven jako voda z požárního hydrantu. Červená barva představuje ten druh lásky, které dosahuje do míst, kde jsme nejvíce zraněné a nejzranitelnější. Červená je barva pláště Marie Magdalény, jazyka bohyně Kálí i menstruačního stanu Díny, zmiňované v Tóře. Sen o Kálí způsobil, že se červená pro mě stala posvátnou připomínkou pravdy, ke které jsem konvertovala.“

29.11.2014

Andělé Atlantidy Andělé Atlantidy Stewart Pearce

Zvláštní karty. Pro chvíle naprostého usebrání a pohody. Touhy se ponořit do nejhlubšího nitra sebe samého: nejsou to karty, které si vytáhnete jen tak, nebo ve chvíli, kdy jste plni pozemských emocí, starostí a chcete řešit ryze hmotné věci. Tady se člověk musí zamyslet do samé hloubky své duše. Večer, při svíčkách, nebo v naprostém klidu a tichu a výrazné touze ulevit duši a pochopit.

02.11.2014

Andělská inspirace, kalendář 2015 Andělská inspirace, kalendář 2015 Doreen Virtue

Milé každodenní pohlazení, ráda tenhle kalendář daruji lidem, které mám ráda.

01.11.2014

Pátá dohoda - inspirační karty Pátá dohoda - inspirační karty Don Miguel Ruiz (p)

Kdo zná Pátou dohodu, určitě mu tyhle karty přijdou vhod už jen proto, že máme možnost si pro sebe vytáhnout právě to, co s námi souzní...

04.11.2013

Zbavte se svých kil bolesti Zbavte se svých kil bolesti Doreen Virtue

Kniha v současné době vyšla v novém vydání!

03.08.2013

Málo známé památky starého Egypta Málo známé památky starého Egypta Jan Boněk

Je to jedna z nejzajímavějších dokumentárních knih o Egyptě, jaké jsem kdy četla a prohlížela.
Kvalitní fotky a čtivý text, který vás navíc zavádí na místa, která nejsou běžně veřejnosti přístupná. Úžasná kniha.

08.04.2013