Renka931 Renka931 komentáře u knih

Z krve a popela Z krve a popela Jennifer L. Armentrout

Přiznám se, že na Fantazy já moc nejsem, ale tolik jsem o ZK&P slyšela, že jsem toužila si jí přečíst. :)
Celou knihu jsem zhltla, libilo se mi pojetí Poppy i osobního strážce. Líbilo se mi jiskření mezi nimi a ty hádky. :) ten závěr jsem tušila už delší dobu :) ale za mě moc hezký příběh a jsem naladěna na další díl a možná i další fantasy knihy :)

15.12.2021 4 z 5

Zakázané noci Zakázané noci Liv Morris

Po prvních 7 stránkách mi to příjde jako velmi slabá kniha. Nemám ani chuť číst dál.

10.08.2021

Pravidla dohazovačů Pravidla dohazovačů Rachel Van Dyken

Nic moc kniha. Musím říct, že jsem se jí v podstatě prokousavala, většinou mám takovéhle knihy za jeden den přečtené a tahle mi trvala 4 dny :/.. Přijde mi docela nezáživný příběh. Nelíbil se mi charakter Iana. A ten epilog? Nemám ráda Lexe.... Ach jo, asi je i tento komentář docela nezáživný.

13.12.2020 2 z 5

Věčná vášeň Věčná vášeň Audrey Carlan

Dobře, tema jóga.. Hlavní hrdina sexy frajirek a malá jogínka.. Děj dost slabý, ale vždy mě stáhne to jak se bude vztah vyvíjet.. Konci to vlastně tak jako vždy.. Je to relaxační oddechovka s trošičku jinou tematikou než jsme zvyklé ????

12.08.2020 3 z 5

Rockový sen Rockový sen Monika Wurm

Musím říct, že super... v některých chvílích jsem se smála jindy napětím ani nedýchala. Krásný příběh :)

23.05.2018 4 z 5

Rockové tango Rockové tango Monika Wurm

Neskutečné! Dechberoucí příběh! Asi každá z nás žen jsme jako dívky měly nějakého idola, dá se říct až modlu a když jsem četla tento příběh, tak jsem i v mých 25 letech vzpomínala po čem jsem toužila.... ten konec je vážně neskutečný, brečela jsem, tohle jsem vážně nečekala... klobouk dolů, cítila jsem se jako hlavní hrdinové. Dávám 5 hvězdiček a doporučuji knihu dál.. já sama si přečtu nějakou další od paní Moniky...

18.05.2018 4 z 5

Magie havranů Magie havranů Margaret Rogerson

Knihu jsem přečetla za 2 dny, ale buďme upřímní. Tolik zbytečného popisování nezáživných detailů. Děj vlastně nic moc.. pro mě je to první dílo autorky, jsem zvědavá na další knihy

05.12.2023 2 z 5

Ve skrytu stínů Ve skrytu stínů Bianca Iosivoni

No, musela jsem se do přečtení značně přemlouvat. Asi mi nesedí fantasy zasazené do reálného světa, nebo je to i tím, že děj byl zpočátku dost nevýrazný a docela mě nudil. V půlce se objevila Amélie a už to bylo lepší. Druhý díl mě teda moc neláká.

21.04.2022 3 z 5

Půlnoční koruna Půlnoční koruna Sarah J. Maas

Druhý díl, musím říct, že mi zatím oba díly přišly až zbytečně zdlouhavý, ale život není rychlovka a tak to je i v těchto knihách. Líbí se mi romantika a i zápletka v tomto díle. Konec mě docela překvapil a už se těším na další díl. A to jsem si říkala, že nevím jestli vůbec budu chtít číst další díly. No, pohltilo mně to :)

09.01.2022 4 z 5

Drzý bastard Drzý bastard Vi Keeland

Je to pro mě už druhá kniha od autorek (boháč z parku avenue) která mě úplně nenadchla, jakože přečetla jsem ji, první část byla dobrá, ale ta druhá... je to zvláštní chvilemi jsem se divala kolik mi ještě zbývá stránek a konečně to dočtu.

11.04.2021 3 z 5

Třešinka Třešinka Raine Miller

Mám rada romány, mám rada erotické romány, ale tohle je na mě fakt moc, v podstatě se to nedá číst ( alespoň pro mě) po 40 stranách odkladam a další už část nebudu. To je tak šílený , už od začátku je to ujetý a nějak nemám odvahu číst dal. Myslím ze tato autorka není pro mě

16.02.2021

Rule Rule Jay Crownover

Pěkné čtení, vášeň, erotika, hádky a smíření... Kniha se mi líbila, je to pekné čtení, ale není to jedna z nejlepších ????????

02.11.2020 3 z 5

PS: Je to výzva PS: Je to výzva Winter Renshaw

Hezké a příjemné čtení, taková oddechovka, žádná zápletka, žádné drama. Kluk nechce holku a pak chce ????‍♀️..

04.09.2020 3 z 5

Malum – část první Malum – část první Amo Jones

Docela dlouho se mi do tohohle pokračování nechtělo, ale nakonec jsem se do něj vrhla a za jednu noc jej zhltla. Příběh je poutavý, ale celkem předvídatelný. Je zajímavé jak se postava Natea mění.. Konec je každopádně napínavý a tak se jdu vrhnout na druhý díl

19.08.2020 3 z 5

Dům s minulostí Dům s minulostí Sandra Brown

velmi zajímavá kniha, zhltla jsem ji tak jako ty předchozí, ale došla jsem k závěru, že polovina autorčiných knih končí nečekanou svatbou a následně pak až láskou... velmi zajímavé, ale dá se to očekávat i u ostatních knih? jestliže ano, pak je to již klasický předvídatelný jev...

18.05.2018 4 z 5

Tři přání Tři přání Liane Moriarty

Tato kniha je zajímavá, autorka používá svoji typickou formu vyprávění třetí osoby. Celkově hodnotím knihu jako čtivou a napínavou.

08.08.2017 4 z 5