Renka931 komentáře u knih
Přiznám se, že na Fantazy já moc nejsem, ale tolik jsem o ZK&P slyšela, že jsem toužila si jí přečíst. :)
Celou knihu jsem zhltla, libilo se mi pojetí Poppy i osobního strážce. Líbilo se mi jiskření mezi nimi a ty hádky. :) ten závěr jsem tušila už delší dobu :) ale za mě moc hezký příběh a jsem naladěna na další díl a možná i další fantasy knihy :)
Po prvních 7 stránkách mi to příjde jako velmi slabá kniha. Nemám ani chuť číst dál.
Nic moc kniha. Musím říct, že jsem se jí v podstatě prokousavala, většinou mám takovéhle knihy za jeden den přečtené a tahle mi trvala 4 dny :/.. Přijde mi docela nezáživný příběh. Nelíbil se mi charakter Iana. A ten epilog? Nemám ráda Lexe.... Ach jo, asi je i tento komentář docela nezáživný.
Dobře, tema jóga.. Hlavní hrdina sexy frajirek a malá jogínka.. Děj dost slabý, ale vždy mě stáhne to jak se bude vztah vyvíjet.. Konci to vlastně tak jako vždy.. Je to relaxační oddechovka s trošičku jinou tematikou než jsme zvyklé ????
Musím říct, že super... v některých chvílích jsem se smála jindy napětím ani nedýchala. Krásný příběh :)
Neskutečné! Dechberoucí příběh! Asi každá z nás žen jsme jako dívky měly nějakého idola, dá se říct až modlu a když jsem četla tento příběh, tak jsem i v mých 25 letech vzpomínala po čem jsem toužila.... ten konec je vážně neskutečný, brečela jsem, tohle jsem vážně nečekala... klobouk dolů, cítila jsem se jako hlavní hrdinové. Dávám 5 hvězdiček a doporučuji knihu dál.. já sama si přečtu nějakou další od paní Moniky...
Knihu jsem přečetla za 2 dny, ale buďme upřímní. Tolik zbytečného popisování nezáživných detailů. Děj vlastně nic moc.. pro mě je to první dílo autorky, jsem zvědavá na další knihy
No, musela jsem se do přečtení značně přemlouvat. Asi mi nesedí fantasy zasazené do reálného světa, nebo je to i tím, že děj byl zpočátku dost nevýrazný a docela mě nudil. V půlce se objevila Amélie a už to bylo lepší. Druhý díl mě teda moc neláká.
Druhý díl, musím říct, že mi zatím oba díly přišly až zbytečně zdlouhavý, ale život není rychlovka a tak to je i v těchto knihách. Líbí se mi romantika a i zápletka v tomto díle. Konec mě docela překvapil a už se těším na další díl. A to jsem si říkala, že nevím jestli vůbec budu chtít číst další díly. No, pohltilo mně to :)
Je to pro mě už druhá kniha od autorek (boháč z parku avenue) která mě úplně nenadchla, jakože přečetla jsem ji, první část byla dobrá, ale ta druhá... je to zvláštní chvilemi jsem se divala kolik mi ještě zbývá stránek a konečně to dočtu.
Mám rada romány, mám rada erotické romány, ale tohle je na mě fakt moc, v podstatě se to nedá číst ( alespoň pro mě) po 40 stranách odkladam a další už část nebudu. To je tak šílený , už od začátku je to ujetý a nějak nemám odvahu číst dal. Myslím ze tato autorka není pro mě
Pěkné čtení, vášeň, erotika, hádky a smíření... Kniha se mi líbila, je to pekné čtení, ale není to jedna z nejlepších ????????
Hezké a příjemné čtení, taková oddechovka, žádná zápletka, žádné drama. Kluk nechce holku a pak chce ????♀️..
Docela dlouho se mi do tohohle pokračování nechtělo, ale nakonec jsem se do něj vrhla a za jednu noc jej zhltla. Příběh je poutavý, ale celkem předvídatelný. Je zajímavé jak se postava Natea mění.. Konec je každopádně napínavý a tak se jdu vrhnout na druhý díl
velmi zajímavá kniha, zhltla jsem ji tak jako ty předchozí, ale došla jsem k závěru, že polovina autorčiných knih končí nečekanou svatbou a následně pak až láskou... velmi zajímavé, ale dá se to očekávat i u ostatních knih? jestliže ano, pak je to již klasický předvídatelný jev...
Tato kniha je zajímavá, autorka používá svoji typickou formu vyprávění třetí osoby. Celkově hodnotím knihu jako čtivou a napínavou.