rezin.ka komentáře u knih
(SPOILER) Moc hezké. Sem typ člověka co má rád takové klišé lásky s krásným koncem.
Poslední kapitola mě úplně přiškrtila lehce sem nechápala proč je o rok později, a to že se rozešli a zase dali dohromady.
To že knížka byla adventní kalendář to mě asi zaujalo nejvíce a říkám bomba nápad!!
(SPOILER) Začátek odsejpá jedna báseň, po útěku z domu Radosti, dívky s cejchy odkrývají skvěle svůj charakter. No cesta je natažená a knížka se mi pak táhla a nudila. Námět ale dobrý .
Jako malá sem si ji četla před spaním. Byla moc fajn.
Flora byla má oblíbenkyně. Knížka moc fajn , krásný obrázky .
Velmi podobné jednomu z dílů. Tato kniha se mi moc líbila . Kdyby sem byla znova malá holka přečetla bych si to určitě
Četla sem ve 3 třídě celou tuhle sérii a byla sem totálně odvařena s kámoškou. Na knihu mám krásné vzpomínky.
Krásný příběh. Velmi odpočinkový. Spousty emocí, drog, lásky a psychických stránek jedné silné ženy.
Autorka je velmi milá , energická a sympatická žena.
(SPOILER) Miluju tu knihu . Ty emoce, myšlenky co vyvolávají. Krásná lehká romantická linka. Krásný příběh. Stařec dostal to co měl, spravedlnost. Doporučuji mooc
Četla sem už dávno, a upřímně nevím . Vše co sem se dočetla bylo i na internetu.
Kniha mě neuchvátila jako milióny čtenářů. Pro mě kniha nemá vyloženě smysl . Námět dobrý a hezké myšlenky to neříkám.