rezzba rezzba komentáře u knih

Hořící země Hořící země Bernard Cornwell

Bohužel jsem moooc zklamaný. Nikde nejde koupit ani sehnat. Dotisk se nechystá.

31.08.2016 5 z 5

Popravčí Popravčí Chris Carter

Já nevím,lidi jsou tady nadšený.Četl jsem první a poslední díl.Spokojený,napětí,ale jako kdybych to už viděl v několika filmech.Nevadí moc,ale.... Jinak mám spíš problém asi s Hunterem,když dám vedle sebe Bosche,Limu,Hola,Davenporta,Morcka tak nemá charisma,nudí mě i přes jeho IQ mimo tabulky a navíc to je asi netopýr batman,protože nespí.No při chvilkách dočtu zbytek.

18.08.2016 4 z 5

Bledý jezdec Bledý jezdec Bernard Cornwell

Lepší a lepší. Všechny jeho ságy jedním dechem.

10.08.2016 5 z 5

Trofej Trofej Christopher John Sansom

Neustále překvapuje a jsem rád,že laťka,která je opravdu vysoko u této série je furt vysoko. Jedním dechem přečteno a dokonce mě mrzí,že má "jenom" 550 stránek

22.07.2016 5 z 5

Zjevení Zjevení Christopher John Sansom

Díky této parádě už několik měsíců odmítám Nesba. Fantazie,napětí,atmosféra, prostě všechno.

27.06.2016 5 z 5

Vladař Vladař Christopher John Sansom

Prostě pecka.

26.04.2016 5 z 5

Záhada Záhada Jonathan Kellerman

Tato dvojka mě furt baví. Jsem rád,že jsem na ně narazil.

15.04.2016 4 z 5

1356 1356 Bernard Cornwell

Opět jedním dechem. Spokojenost. Brutálně popsané bitvy. Snad bude další díl.

11.03.2016 5 z 5

Temný oheň Temný oheň Christopher John Sansom

Utekl jsem od severských detektivek a udělal dobře. Jedním dechem přečteno. Spokojenost. Vřele doporučuji.

19.02.2016 5 z 5

Stalker Stalker Lars Kepler

Lepší a lepší.

11.02.2016 5 z 5

Oběť v pasti Oběť v pasti John Sandford (p)

Pecka. Žeru Davenporta.

14.12.2015 5 z 5

Rozpuštění Rozpuštění Christopher John Sansom

Holt další spisovatel co mě dostal. A po moderních detektivkách je to balzám na duši. Ta atmosféra staré Anglie,paráda.

08.12.2015 4 z 5

Milenci Milenci John Connolly

Asi jsem neměl začít touto knížkou. Za mě celkem nuda, nevýrazný hrdina, nesedlo mně to vůbec.

09.11.2015 2 z 5

Lučištník Lučištník Bernard Cornwell

Fandit anglánům nebo frantíkům a pak naopak :) trošku mně chybělo nějaké překvápko namísto těch moc "náhod" jak potkat nepřítele hlavně Simona, ale prostě jsem to přečetl skoro najednou. Strašně fajn se to čte i bitvy a těším se na 2. díl.

28.10.2015 4 z 5

Teror Teror Håkan Östlundh

Každé nakladatelství chce mít svého seveřana. Já začal touto knihou a zklamání. Žádné překvapení,zvraty,prostě celkem nuda. Zatím nejméně charistmatický detektiv,který vůbec nevybočuje z kolektivu a na vyšetření případu má podíl jak jeho dalších x kolegů.

12.10.2015 2 z 5