rhoiar komentáře u knih
Tento román lékárníka Standy mě oslovil po přečtení děl Toma ebka. Líbilo se mi získat nový pohled na cíl mimo operační sál. Jeho bezcílné prozkoumávání Komor, náhodná setkání s místními a metodické spiknutí lékárny Agok. Na druhou stranu bych byl rád, když Standa zazpíval jejich davově potěšující melodie Jeden, je mainka a Pjdem si to Betlém. Páni, to muselo být pořádné dobrodružství! Až vyjde jeho další kniha, rád si ji vezmu. https://slopegame.net
Páni, to bylo neuvěřitelné!
Do této knihy jsem vkládala velké naděje a nezklamala jsem se. Úplné napětí, od první stránky až po poslední, bez přestávek kvůli přehnanému popisu.
Profesor historie Tom Wilde je pro mě inspirací pro jeho pozoruhodnou statečnost, smělost, galantnost a statečnost. https://connections-game.com
Mnoho lidí během druhé světové války ztratilo vše, včetně naděje. Zoufale se hledalo každý kousek radosti nebo ctnosti. Dlužíme vděčnost těm, kteří, když byli v ohrožení vlastní životy, dali životy druhých na první místo.
Skuteční hrdinové, děkuji vám.
Není to hrozný román. Dále dám svým malým kutilům opravdovou boudu v naději, že ji někteří brouci brzy začnou nazývat domovem. Nemohly to být tedy včely ani vosy, ale spíše beruška nebo datel, oba prý mají pobyty v pětihvězdičkových podnicích rádi. A mezitím si mladíci užijí poznání více o hmyzu, který žije zde ve Spojených státech. O komárech ani nemluvě.