Richelle komentáře u knih
Další kniha od Richelle Mead a mohu říci, že dost úspěšná. Ponořila jsem se plně do děje. Jako vždy jsem měla problém se odtrhnout od čtení. Četla jsem několikrát a přesto mě kniha velice naplňuje.. obzvláště konec.
Kniha je zajímavá. Jakmile se do ní začtete, tak už neuděláte nic.
Čekala jsem strašně dlouho, než kniha vyjde. A konečně to nastalo 5 dní zpátky. Do knihkupectví jsem skoro běžela, abych si ji mohla koupit. Po přečtení několika málo stránek, jsem se do knihy zamilovala stejně, jako do všech knih od Richelle Mead! Moc jí děkuji za to, že píše tak nádherné knihy! Mira je odhodlaná a velice silná. Granta jsem si oblíbila už na začátku. Nemohla jsem se od jejího příběhu odtrhnou. Celou noc jsem četla slovo od slova a tajila dech. V jednu chvíli mi tekly slzy na stránku knihy, než jsem je mohla zastavit. Doporučuji si přečíst!
Rozhodně mě kniha velice zaujala. Od Richelle Mead miluji vsechny knihy a ani tato kniha nezměnila můj názor. S nadšením jsem četla další a další stránky. Bohužel konec nastal příliš brzy.
Poprvé jsem knihu četla na základní škole, ale tou dobou jsem některá místa zcela nepochopila. Až potom na SŠ, jako maturitní četba, mě kniha oslovila. Přesto pro mě byla kniha místy nepochopitelným utrpením. Některé stránky jsem musela číst přinejmenším 2x. Úžasné dílo! Doporučuji..
Takové příjemné čtení. Rozhodně doporučuji. Knihu jsem si zamilovala a četla ji několikrát. Občas jsem byla napjatá jak šňůra na prádlo.
Rozhodně se jedná o velice zajímavý příběh. Oblíbila jsem si tuto knihu i celou sérii. Četla jsme ji už několikrát a počítám, že si ji párkrát ještě přečtu.
Četla jsem celou sérii. Kdybych měla hodnotit všechny knihy dohromady, tak se mi série velice líbila. Ale přesto tady ten díl mi přišel nepatrně slabší.. oproti ostatním. Jinak je to taková ta kniha, do které se začtete a nemůže se odtrhnout. Prostě super. Doporučuji!
Knížka od autora je celkem super pro takový ten ''teleci''věk.
Když jsem byla mladší, tak mě kniha rozhodně zaujala. Chtěla jsem přečíst všechny díly. Některé díly mi mamka půjčovala v knihovně, jiné kamarádky, některé jsem dostala k narozeninám.
Od knihy jsem očekávala více. Když to srovnám s ostatními knihami od autora, tak mi kniha připadá mírně nudná.
Klasika pro menší děti. Ukázka toho, že kamarádi jsou důležití.
Knihu jsem četla nejmenším dětem na dětské táboře. Velice se jim zalíbila.
Když si to představím, určitě mě to nezanechává zcela klidnou. Nedokážu si představit mít něco takového. Je to rozhodně velice zvláštní a zajímavé dílo.