Pozor, ten pes čaruje! přehled
Thomas Brezina
Klukům vstup stále zakázán - Klub čarodějek série
Všichni se chystají na velkou událost. Škola vyhlásila „Den zvířat", a to je šance pro členky Dívčího čarodějného klubu. Jejich zvířecí miláčkové kozel Engelbert, králík Houdini a kohout Ottokar se slepicemi Ottolínami se totiž rozhodně stanou středem pozornosti. To ale dívky ještě netuší, že v zahradě starého pana Lisandera na ně čeká další přírůstek: Rotterdam, pravý a nefalšovaný čarodějný pes! Emily, Cosima a Pim stojí před těžkým úkolem, dávat pozor na tohohle psa je totiž horší, než uhlídat pytel blech.... celý text
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2012 , Fragment (ČR)Originální název:
No Jungs! Ist das klar!?! - Kicherhexen-Club 03: Hallo, süßer Hexenhund!, 2010
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pozor, ten pes čaruje!. Přihlašte se a napište ho.
Když jsem byla mladší, tak mě kniha rozhodně zaujala. Chtěla jsem přečíst všechny díly. Některé díly mi mamka půjčovala v knihovně, jiné kamarádky, některé jsem dostala k narozeninám.
Kniha Pozor, ten pes čaruje! v seznamech
2008 | Kočičí holka |
2009 | Chrám hromů |
2008 | Dotek anděla |
2007 | Škola hrůzy |
2009 | Princezna Viktorie |
Od Breziny jsem jako menší četla sérii Klukům vstup zakázám, toto je série pro ještě menší holky, klidně bych se nebála tuto knžíku podrstrčit prvňačce. Příběh jednoduchý, milý, ale za mě původní série byla přece jen o trošku lepší ;)