romanka26 komentáře u knih
Kniha mne příliš nezaujala, nudila mě. Nedocetla jsem. Naštěstí byla koupena ve slevě.
Námět byl dobrý, ale kniha mne nudila. Nedocetla jsem.
Mně tato kniha bohužel nesedla, nebavila mne. Dívky ve vodě se mi celkem líbily. Ale tuhle knihu jsem ani nedocetla.
Tak tohle byla perfektní kniha, napínavá od začátku do konce!! Měla jsem tolik tipů na pachatele a nakonec jsem byla úplně vedle :) Knihu jsem jen těžko odkladala, četla jsem i celou noc.. No zkrátka parádní, až na to,,tak jako tak " v překladu :D
Kniha byla skvělá. Bavila mne od první stránky, nedalo se přestat číst. Jen ten konec byl smutný, nečekaný.
Kniha mne moc bavila, větší font písma mi také vyhovoval..
Konec překvapivý, i když napadlo mne dříve, že vše může být úplně jinak.. Akorát, v části z dětství byla postava (chybně či záměrně, aby byl čtenář zmaten) oslovena špatným jménem?
Každopádně stojí za přečtení :)
Kniha se mi líbila více než Ta přede mnou. Přečteno za dva dny, vyhovoval mi větší font písma i pasáže psané formou scénáře. Celou dobu mne kniha držela v napětí.
Knihu jsem zakoupila v knihkupectví aniž bych si předem četla hodnocení a příjemně mě překvapila. Povedený psychologický thriller.
Kniha se četla moc dobře. Zhruba za polovinou mne napadlo, jak to mohlo celé být a později se mé tušení potvrdilo :) Na prvotinu výborné, určitě si přečtu i další knihy autorky!
Tak tohle byla naprosto úžasná kniha. Postava Cilky byla neuvěřitelně silná. Knihu jsem přečetla jedním dechem, líbila se mi daleko více než Tater z Osvětimi.
Kniha mne bavila. Vegetativní stav a neurologie mne zajímají.. Celou dobu jsem přemýšlela, kdo byl pachatelem. Na konci jsem byla překvapená. Mám i druhou knihu autorky, tak se těším :)