Romcha Romcha komentáře u knih

Pohádky o Kometě Pohádky o Kometě Jiří Vondrák (p)

Je to tak dětinské, až je to svým způsobem milé. Navíc dokonce velmi stravitelné i pro jinou věkovou kategorii než je to zcela jistě původně určeno.

15.10.2020 5 z 5

Zázrak tam dole Zázrak tam dole Nina Brochmann

Zázrak se bohužel nekonal. Nejdříve mě kniha zaujala svým postojem stylem a typem vyprávění jako přednáška pro mladistvé. Tato opojná chvíle však trvala tak do 1/4, kdy jsem se dozvídal doopravdy něco podstatného a místy nového.

Zbytek knihy je velmi jednoduše a stroze pojatý lékařský materiál a toho je do takové knihy zkrátka škoda a hlavně zabírá v takovém typu knihy dost místa...

08.07.2019 2 z 5

Jsi divný Jsi divný Oliver Heyn

Tahle knížka je skutečně O NĚČEM. Skvělý příklad toho, jak nemusí být kniha velmi obsáhlá, aby mohla nést nějaké poselství a na pár stránkách vám autor stačil něco sdělit.

Velmi silný, naučný i poutavý příběh podle skutečné události.

13.02.2017 5 z 5

Marvel: Co jste neměli vědět o komiksovém zázraku Marvel: Co jste neměli vědět o komiksovém zázraku Sean Howe

Populárně naučná knížka, která se tváří jako strohý dokument a postupným čtením a čím dál větším vtahováním do děje jste rádi, že tomu tak není.

Souhlasím i s předchozím komentářem, byť jsem daleko větší zaujatý fanda Marvelu a postavy jsem znal kompletně všechny, ale přesto jsem se dozvěděl spoustu nového.

Pokud nejste přímo skalní příznivci Marvelu, i přesto knihu doporučuji, pokud chcete vědět, že ani ve 40-ti letech není pozdě, jak přijít k milionům dolarů.

18.12.2016 5 z 5