Romžiry komentáře u knih
První kniha od Nesba a ano. Zařadím ho k oblíbeným autorům. Velmi povedená povídka.
Kniha neměla spád. Zbytečně rozsáhlé vyprávění jednotlivců "před pádem". Ani konspirační teorie redaktora knize nedaly šmrnc. Byla jsem ráda, že to mám za sebou. Rozhodně bych nedala jednou tolik stran o ničem, jak se píše na přebalu.
Moje první kniha z pera Lincolna Childa a totálně jsem jemu a Douglasu Prestonovi propadla. Fantastické čtení.
Bojovala jsem s hlavní hrdinkou, rozhodně by se měla léčit. Knihy typu: přes půlku knihy nic moc a pak tak rychlý spád, až se tajil dech, nemám moc ráda. Celkově kniha nebyla špatná, ale kdybych ji nečetla, o nic bych nepřišla.
Velmi dobře napsaná a přeložená kniha. Spád a krátké kapitoly - super. Jen mi nějak nesedala sedmnáctiletá dívka, která rozbouřila podsvětí a i policii.
Opět super a ještě ke všemu s otevřeným koncem :-) Pánové Preston a Child nezklamali.
Knize něco chybělo, takový ten šmrnc. Nebyla špatné, dobře se četla, ale příběh byl někdy přitažený za vlasy.
Velmi zajímavé čtení. Kniha je napínavá a záhadná. Doporučuji.
Knihu mně donutila číst dcera a byla jsem velmi mile překvapené. Červená knihovna pro náctileté s trochou tajemna.
Opět super. V souhrnu, Celá trilogie bomba.
Super. Knihu jsem přečetla jedním dechem. Napínavé, záhadné, tak jako vše z pera L. Childa.