ruzevtrni
![Jak získávat přátele a působit na lidi Jak získávat přátele a působit na lidi](https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/29416/jak-ziskavat-pratele-a-pusobit-na-l-gaQ-29416.jpg?v=1470554697)
Je to nadčasová kniha. Kdyby tato kniha byla povinnou četbou, bylo by to jistě užitečnější oproti jiným. Věřím, že každý se v nějakém tom příběhu pozná. Na konci každé kapitoly je dána rada jak mluvit či se chovat. Schrnutí v jedné větě. Nic složitého, kdyby se tím všichni řídili o co míň by mohlo být zbytečných hádek, nedorozumění a hlavně nepochopení.
Spíš bych ji nazvala: Jak komunikovat, abych dosáhla svého a všichni byly spokojeni. A přitom získat i přátele, kamarády, kolegy atd.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Zero - Oni to vědí Zero - Oni to vědí](https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/353105/zero-oni-to-vedi-1E7-353105.jpg?v=1562755844)
Děj nemá takový spád jako u první knihy. Nejlépe se mi četlo ke konci knihy který je svižnější. Je to hlavně o technologiích, různých technických vychytávek a appkách, které se tváří nevinně, ale co všechno se dá díky tomu o mě zjistit je až neskutečné. A dnes jistě zcela reálné.
Hlavní hrdinku si snadno zapamatujete, pak ještě pár postav a ty ostatní si najděte na konci knihy :-)
Moc technologií je velký a když si ji přečtete tak zjistíte co všechno je možné.
![Osud Osud](https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/120988/osud-120988.jpg?v=1334844762)
Pěkně se četla. Velmi se mi líbil konec. Jak se postavit na vlastní nohy když vám někdo přestane dávat peníze.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Dovolená s tátou Dovolená s tátou](https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/41505/dovolena-s-tatou-41505.jpg?v=1279487413)
Oddechovka od všedních starostí. Holka se s tátou na dovolené prostě nenudí :-))