sabca komentáře u knih
Souhlasím s komentáři přede mnou. Chybělo tam trochu více napětí.
Mě kniha trochu zklamala. Je pravda, že občas jsem se musela upřimně zasmát, ale část pro mě byla nudná. Skladatelka vońavého prádla se mi líbila víc.
Knihy této autorky mám ráda. Tato se týká problému žití s alkoholikem, což není jednoduché. Také mi byl sympatický její vztah k dcerce partnera. Mohla by mít klidně pokračován í.
Knihu jsem přečetla jedním dechem. Ke konci jsem byla dojatá. Moc pěkná kniha a doporučuji si jí přečíst.
Knížka se moc pěkně četla. Hrdina románu na dnešní dobu neskutečná. Modelka, která si uchovala panenství až pro toho pravého.
Moc pěkná kniha. Také jsem jí přečetla jedním dechem. Doporučuji.
Knížka se mi četla dobře. Měla jsem jí přečtenou během 2 dnů. Rozuzlení nakonec mě překvapilo.
Knížku jsem přečetla během dvou dnů. Nepochopil jsem jednání Sonjiných rodičů
Líbil se mi tento román, ale připadalo mi to trochu jiný, než jsem od D.Steel zvyklá.
Knihu jsem přečetla taky během dvou dnů. Velmi zajímavý příběh odehrávající se v 19 století. Hned jsem koukla jestli máme v knihovně pokračování Plamen lásky a bohužel nemáme.
Čtivá kniha, jako většina knih této autorky. Taky nemám ráda nadpřirozeno, ale tady jsem to přešla v pohodě, protože se tam již neopakovalo. Knížku jsem četla s napětím až do konce. Nájemného vraha jsem trochu omlouvala tím, že zabíjel zločince.
Knížka se moc líbila. Byla nabitá dějem od začátku až do konce. Tana v jednu chvíli dopadla malém jako její matka, kdy žila s ženatým přítelem, který ji stále sliboval, že se rozvede. Pěkné bylo taky její přátelství s Harrym.
Velmi hezká knížka, jak se během chvilky změní veškeré plány a Míša musí změnit své priority.
Kniha se mi moc líbila. Pro mě byla zajímavá a napínavá až do konce.
Tento příběh na mě silně zapůsobil, jak dokázala 10letá holčička bojovat proti rakovině. Knihu stojí za to si přečíst.
Čtivá knížka. Jak jeden polibek změnil změnil život několika lidí.
taky jsem tuto knížku měla jako jednohubku. Výběr mezi dítětem a přítelem dopadl, že nakonec neměla ani jedno. Ale myslím, že to nebylo na škodu.
Moc pěkná kniha. Tématika týrání dítěte, která je v současné době dost aktuální.