sabca komentáře u knih
Kniha neměla chybu. Napínavá a do poslední chvíle nevíte jak vše dopadne. Určitě doporučuji k přečtení.
Velmi příjemná rodinná sága která se čte sama. lovisa, která chce pokračovat v rodinné tradici má problémy, které se snaží postupně překonávat. Doporučuji
Zajímavým způsobem získala osamělá matka peníze když její podnikání zkrachovala a málem na to doplatila. Trochu kriminálka, trochu román pro ženy se četl dobře a za sebe doporučuji.
Od knihy jsem čekala více. Ale i tak se příběh Radky, která vyrůstala od malička bez matky četl dobře. Kdo má rád knihy této autorky tak můžu doporučit.
Byl to pěkný a zajímavý psychologický román, který nakonec skončil úplně jinak než si představujeme. Kniha se čte dobře a doporučuji k přečtení.
Přesně to co jsem od této spisovatelky čekala se mi dostalo. Sydney zažívala život jako na houpačce. Jednou nahoře a potom zase dole. Kdo si chce u knihy odpočinout tomu doporučuji
Oproti jiným knihám této spisovatelky jsem musela jednu hvězdičku ubrat. Ale i tak doporučuji
Tak ani tento díl nezklamal. Příběhy sestřiček z nemocnice Nightingale jsou stále zajímavější. Blíží se začátek světové války. Rozuzlení se dozvíme až v dalším díle Sestřičky a zuřící válku a už se moc těším. Tuto serii doporučuji k přečtení. Určitě stojí za to
Příběh Levie a Adama se moc hezky četl už jenom že se kapitoly střídaly nejdříve z pohledu Livie potom Adama. Než jsem se nadála byl konec. Přiklání se ke komentáři od Šánky a souhlasím se vším co napsala. Nejedná se o thriller, ale psychologický román pro ženy a můžu doporučit
Tak příběh Livie a Adama se mi moc líbil. Kapitoly se střídali nejdříve z pohledu Livie potom Adama, takže než jsem se nadála byl konec. Ve všem se shoduji s komentářem od Šánky. Nejedná se thriller, ale psychologický román pro ženy jenom doporučit.
Tak knížka mě moc pobavila. Vzhledem k tomu, že jsem sama byla v době rekreací ROH v Tatrách v rekreačním středisku Morava, tak jsem si to užila a kdybych byla trochu mladší, ráda bych na takovou retro rekreaci jela. Ještě je mi sympatické, že spisovatelka má chatu blízko Šluknova, kde jsem prožila dětství. A příběh s umírající maminkou to bohužel k životu patří. Doporučuji
Tak tato kniha mě dostala. Anna i když nebyla úplně ideální se mi dostala pod kůži a moc jsem jí fandila. Kniha byla napsaná velmi vtipně a docela jsem se někdy i zasmála nahlas. Doporučuji
Ani jsem nečekala, že kniha se mi hodí do plnění čtenářské výzvy. Je to příběh z vesnice. Eliška přesto, že bydlí v Brně tráví čas ve vesnici Klokočí, kde pracuje v uspořádání obecného archivu a přitom pátrá po tajemství své rodiny. Částečně jde i o detektivní román. Doporučuji
Souhlasím s níže napsaným komentářem od "alnahu". První kniha této kterou jsem přečetla a moc se mi líbila. Krásně napsáno a Alžbětu i Ninu jsem si zamilovala. Určitě se přečtu i další knihy. Doporučuji
Tak tady musím 1 hvězdičku ubrat. Kniha byla moc pěkná, Stella mi byla sympatická, ale vadilo mi že spisovatelka používala po dokončení věty ..ach jo. Jinak můžu knihu doporučit.
Tak, že to bude kniha na 5 hvězdiček jsem nečekala. Velice čtivé a napínavé. Hlavně překvapivý konec. Doporučuji
Kniha nebyla špatná, ale trochu překonbinovaná. Ale i tak jsem četla s napětím a knihu jsem měla přečtenou za 2 dny. Pokud chce Weaver psát další knihu v této serii musím být David Raker nesmrtelný.
Tak téhle knize nemohu dát méně jak 5 hvězdiček. O židech a koncentračních táborech jsem přečetla již hodně knih, ale tahle byla za mě nejlepší. Stručná, věcná a nabitá dějem. To co zažila Zuzana ve svém zatím krátkém životě by někomu stačilo na celý život. Knihu doporučuji