Sabin

Knížka mě dost zklamala, čekala jsem něco trcohu víc "vyspělejšího". Asi je to zaměřené na mnohem mladší čtenářky. Jinak mi přijde jak kdyby to psal někdo, kdo si s sebou nebyl jistý, občas kapitoly nebo odstavce špatně navazovaly a to taky nebylo příjemné při čtení. Chyby v překladu nebo i v gramatice, to když už si těch hrubek všimnu já, tak to už musí každý. Taky jsem myslela, že hlavním tématem budou právě ty dopisy, které mi v knížce přijdou odfláknuté a odstavené na druhou kolej, děj knížky nezáživný s otevřeným koncem. Za mě 2*, víc dát nemůžu.

Zase další bomba, stejně jako Pekáč buchet. Pohodovka, moc hezky se čte, jen ten závěr mi do knihy moc nepasoval . Rozhodně se ale těším na další autorčiny knížky.

Opět jsem ji přečetla za jeden večer. Kniha se četla moc pěkně, na nedělní večery jak dělaná. Nemůžu se dočkat dalších dílů!

Opět jeden z vydařených dílů. Knihu jsem četla jedním dechem. Bratrstvo je prostě moje srdcovka. Čím dál víc se mi líbí oddělené linky různých postav - několik příběhů, z několika pohledů různých postav.

Kniha se mi moc dobře četla, byla zajímavě napsaná i příběh se mi líbil. Za mě vydařená kniha.

Nebyla to špatná knížka, vtipná, pro mě hezky napsaná ale... Lindin vztah s Jakubem, mi přišel špatně popsaný, někdy i nedával smysl, docela mě mrzelo, že autorka víc nerozvedla, proč Jakub není schopný mít funkční vztah, celkově jsem se o něm moc nedozvěděla, nebo mi to neutkvělo v paměti. Konec mi přišel strašně uspěchaný a docela mi zkazil dojem z celé knih.