SabinaSip komentáře u knih
inspirativní, krásná kniha o přírodě, o zahradě, i o dětech, když s nimi chcete něco na zahradě dělat (třeba domek pro hmyz). Naprosto mě to uvolnilo. Je to až téměř meditační.
Humorný příběh mladé ženy z běžného života. Je to vtipné, lehké, nejednou jsem nahlas vyprskla smíchy. Autorčin styl mi vyhovuje. Knížka se dobře hodí na dovolenou.
Četla jsem ji už tak dávno a nedávno objevila v antikvariátu. Musela jsem si ji pořídit. Básník Villon, středověká Franice, mor, hřbitov, ale i víc, skvěle napsané!
Je mi jasné, jakou kniha nese nosnou myšlenku a poselství, ale prostě mě to nebavilo. Přesto jsem ráda, že jsem si ji přečetla.
Moje první Mornštajnová a rozhodně ne poslední. Kniha se mi velice líbila. Smutný a krásně vykreslený příběh
Tak to je knížka pro celou naší rodinu. Hezké obrázky, přehledné.
Milé čtení, hlavně pro mě, milovnici koček.
Další klasika. Četla jsem jako dítě. Hezké vzpomínky.
Humorný příběh, který má i hlubokou myšlenku. Sama jsem byla překvapena, s jakou lehkostí si autorka dělá legraci z podvodníka a celou dobu jsem držela Hance pěsti, aby se nic nepokazilo. Bavila mě rodina, zvířata a babička. Moc pěkné oddechové čtení.
Zrovna včera ve zprávách připomněli tragickou smrt Simony Monyové.. tak mě to připomnělo znovu vzít do ruky tuhle knížku, kterou jsem četla před lety, a dát si ji ještě jednou. Moc pěkné čtení.
Mám pocit, že se o této knížce skoro vůbec neví a přitom je tak skvělá. Určitě se podívám ještě po nějakých dalších knihách od tohoto autora.
Humorná kniha psaná tak trochu jinak, než známe. Čekala jsem původně stand-up komiku a trochu trapnosti, proto jsem váhala se čtením a dlouho kniha ležela na polici. Ale nelituji, kniha je jiná a překvapila v pozitivním slova smyslu. Knihu vypráví tři vypravěči, každý svým stylem. Zajímavě zpracované, určitě stojí za přečtení.