Sabka123 Sabka123 komentáře u knih

Will Grayson, Will Grayson Will Grayson, Will Grayson John Green

Kniha se mi líbila. Byla moc příjemná a vtipná.

22.12.2016 5 z 5

Šeptej do ticha Šeptej do ticha Lenka Lanczová

Tak tahle kniha se hodně povedla! Ostatně jako všechny knihy od Lanczové. Kniha byla napínavá, romantická, vtipná, prostě všechno, co mám u knih ráda. Moniky mi bylo občas líto, Jáchyma taky a Mikuláš mě naprosto zklamal, takový konec jsem vůbec nečekala. Ale i tak to byla naprosto skvělá a úžasná kniha, napsaná od nejlepší spisovatelky. Všechny její knihy jsou špičkové a žádná nemá chybu. Žádně dívčí knihy se nevyrovnají těm, které píše Lanczová.

19.05.2016 5 z 5

Skrytá Skrytá Marianne Curley

Docela dobrá kniha. Nebyla úplně nejlepší, ale ani jsem se u ní nenudila. Byla taková průměrná. Ale na to, že má tak hezký obal, by mohla být lepší.

07.02.2016 4 z 5

Když vločky pláčou Když vločky pláčou Zuzana Zemanová

Krásná knížka. Naprosto splnila mé očekávání.

21.01.2016 5 z 5

Blbá sázka o fajn kluka Blbá sázka o fajn kluka Shana Norris

Krásná knížka. Dobře se četla a určitě nelituji toho, že jsem si ji přečetla.

17.01.2016 5 z 5

Vyvolení Vyvolení Gabriella Poole

Od začátku mě kniha bavila a můžu říct, že byla skvělá. Moc se těším na další díl.

15.10.2015 5 z 5

Zrození Zrození Lisa Jane Smith

Dobře napsaná kniha. Možná si přečtu další díl.

11.10.2015 4 z 5

Rebelky Rebelky Sarah Mlynowski

Kniha byla dobrá, ale nepřečetla bych si ji ještě jednou. Na začátku jsem byla trochu zmatená a moc jsem se v tom nevyznala, ale pak to bylo dobré. Prostě taková oddechovka.

06.09.2015 4 z 5

Nikdy neříkej navždy Nikdy neříkej navždy Ali Cronin

Mně se kniha nezdála zas tak špatná. Byla taková jednoduchá, ale čtivá. Opravdu jsem se do knihy začetla a měla jsem ji za chvíli přečtenou. Joe se mi už od začátku nezdál a pak mě i štvalo, jak byla Sára naivní. Spíše se mi více zamlouval Ollie a jeho postavu jsem si zamilovala.Docela jsem zvědavá, jak to dopadne, takže možná se pustím i do dalších dílů :-)

15.08.2015 4 z 5

Letní něžnosti Letní něžnosti Lenka Lanczová

Mně se kniha líbila, je pravda, že má lepší knihy, ale i tato se četla rychle. Opět jsem ji ohodnotila 5 hvězdičkami a opět nemám co vytknout.

14.08.2015 5 z 5

Hořká chuť lásky Hořká chuť lásky Lenka Lanczová

Myslím si, že tato kniha byla velmi dobrá. Trochu už jsem věděla, jak to skončí, protože jsem předtím četla Třináctou komnatu, kde se Nela jednou objevila. Ale i tak pěkný příběh, jako vždycky :-)

20.07.2015 5 z 5

Zatmění Zatmění Stephenie Meyer

Kniha byla úžasná, neměla chybu. Jacob se stal moji oblíbenou postavou a bylo mi ho i trochu líto. Těším se na poslední díl

11.06.2015 5 z 5

On je fakt boží On je fakt boží Louise Rennison

Tato kniha se dá charakterizovat jedním slovem: Skvělá! Byla také velmi vtipná a hodně jsem se u ní zasmála. Opravdu doporučuji.

31.05.2015 5 z 5

Aliance Aliance Veronica Roth

Nerada to říkám, ale tahle kniha mě velmi zklamala. Bohužel jsem ji ani nedočetla, protože mě nudila a četla jsem ji s donucením. Divergence byla naprosto super, Rezistence taky, ale tenhle díl mě nenatchl. Možná si ji přečtu někdy v budoucnu, ale teď rozhodně ne. Dávám pouze 2 hvězdičky, a to jenom proto, že mě velmi překvapilo co je za městem. Jinak zklamání :-(

02.05.2015 2 z 5

Divergence Divergence Veronica Roth

Sice už jsem před přečtením knihy viděla film, ale to na tom nic nezměnilo. Kniha byla velmi dobrá, četla se jedním dechem a ani jednou jsem se u ní nenudila. Film je sice taky skvělý, ale myslím si, že kniha je i tak lepší. V knize jsem navíc pochopila věci, které jsem třeba ve filmu vůbec nepochopila. Byla skvělá. Velmi doporučuji.

07.03.2015 5 z 5

Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Úžasná! Nejprve jsem viděla film, takže jsem se docela bála, že mě to nebude bavit když už ten příběh znám. Ale ikdyž jsem věděla jak to skončí, četla jsem knížku jedním dechem a můžu říct,že jsem četla hodně dobrých knih, ale tak skvělou ještě zdaleka ne.

28.12.2014 5 z 5

Dívka, 16 - Totální fiasko Dívka, 16 - Totální fiasko Sue Limb

Ze začátku mě moc nebavila ale pak už to bylo lepší a později začala být i docela vtipná. Jinak jako nic moc, nějak mě nepřekvapila. A docela mi vadí, že se to píše ve 3. osobě, ve většině knížkách ta hlavní postava píše v 1. osobě, takže to mi docela vadí

28.12.2014 3 z 5

Je to na draka Je to na draka Louise Rennison

Skvělá knížka, opět jsem se od srdce zasmála.

05.12.2014 5 z 5

To se mi snad zdá! To se mi snad zdá! Louise Rennison

Druhý díl se mi strašně líbil, splnila mé očekávání. Neskutečně vtipná, ještě nikdy jsem se nenasmála u knížky 5 minut v kuse. Dávám opět 5 hvězdiček a doporučuji. Těším se na další díl.

17.11.2014 5 z 5

Můj tajný deník Můj tajný deník Jacqueline Wilson

Krásná kniha. Opět vtipná i smutná, a jako vždycky úžasná!!! :-) Naplnila mé očekávání. Přesně takhle jsem si Jacquelin představovala. Pomocí téhle knihy, mi připadá, jako bych ji znala celý svůj život. Umí se do knihy tak vcítit, že mi je skoro líto, že už je konec. Kniha mi vyrazila dech. A její knížky mi zůstanou v srdcích, až do konce života.

18.10.2014