Sabka123 komentáře u knih
Pěkná, pohodová kniha o lásce s Vánoční atmosférou. I když jsem tuto knihu četla na jaře, tak se mi moc líbila :D taková oddechhovka :)
Kniha byla velmi dobrá. Bavila mě a příběh byl skvělý a originální. Konec jsem popravdě vůbec nečekala, byla jsem velmi překvapena. Klobouk dolů spisovatelce, je to úžasně napsaná kniha.
Ne vždycky, ale většinou bývá, že je první díl lepší než ty ostatní. Ovšem po přečtení Elity nejsem schopna posoudit, jestli to tak bylo. Elita byla stejně čtivá a napínavá jako Selekce. Americy mi bylo někdy opravdu líto, sama jsem někdy nevěděla, jeslti bych si na jejím místě vybrala Aspena nebo Maxona. Krále jsem ke konci knihy nesnášela. Myslím, že ani Celesta nebyla tak hrozná. Jinak opravdu zajímavý děj a moc se těším na třetí díl!
Příběh byl nápaditý a úplně jiný. Ale jinak nic moc. Čekala jsem od toho víc a taky mi vadilo, že příběh vyprávěla autorka a ne hlavní postava, jak to většinou v knihách bývá. Tohle mi u knih vadí a hůře se mi tak čtou. Pořád jsem se nedokázala do knihy pořádně začíst, ale nečetla jsme ji z donucením, to zase ne. Jenom mě tak nenatchla, čekala jsem od toho opravdu víc. Dávám 3 hvězdičky a to jen za dobrý nápad, jinak nic moc :(
Tak jako první mě i tato kniha velmi překvapila. Byla velmi napínavá a už se nemůžu dočkat, jak to všechno nakonec dopadne.
Krásná kniha! Přečtená za dva dny a od začátku do konce jsem ji četla jedním dechem. Úplně mě pohltila a konec byl ztrhující. Jinak se těším na další díl.
Krásná knížka! Tato kniha se Lanczové opravdu hodně povedla. Byl to krásný příběh. Moc jsem se těšila, jak to dopadne, ale na otevřené konce už jsem si docela zvykla :-D Aspoň si ten konec můžu sama domyslet :-)
Mně se kniha líbila, byla to taková oddechovka a jde vidět, že má spisovatelka dobrý smysl pro humor. Vlastně knize nemám co vytknout, takže proto dávám 5 hvězdiček.
Kniha nějak zvlášť neoslnila, ale ani neurazila. Přečetla jsem si ji rychle, ale příběh mě moc nezaujal. Taková průměrná kniha.
Super! Úžasná! No, prostě skvělá! Už jsem četla pár knih od Sue Limb, ale tahle se mi zdála úplně nejlepší! Po přečtení sérii knih o Georgie Nicolsonové jsem myslela, že už si tak vtipnou knihu nikdy nepřečtu. Omyl! Tahle kniha mě už od začátku dokázala rozesmát a moje nadšení pokračovalo až do konce knihy. Vůbec jsem se u knihy nenudila, naopak jsem ráda, že jsem si přečetla zase tak skvělou a vtipnou knihu.
Kniha přečtená za dva dny :-) Už od začátku mě příběh upoutal a četla se velmi rychle. Je pravda, že má i lepší knihy, ale ta byla taky dobrá. Dávám 5 hvězdiček proto, že jsem u ní nenašla žádnou chybu. Možná mi trochu vadil zase ten otevřený konce, ale to už tak u knih od Lanczové bývá :-) I přesto se mi kniha velmi líbila.
Byla skvělá. Líbila se mi a nelituji, že jsem ji přečetla. Byla tak úžasná jako první díl. No, první díl byl o trochu lepší, ale to je snad jasné, to je tak vždycky. Moc se těším na další díl, a vřele ji doporučuji :-)
Úžasná knížka! Úplně zbožňuju tyhle zápisky Georgie N.! Spisovatelka má takový smysl pro humor,že se směju každých 10 minut jak pako! Ráda budu na tuhle sérii knih vzpomínat!
Velmi dobrá kniha, přečtená za dva dny. Doporučuji :-)))
Dobrá kniha. Je vtipná a myslím si že stojí za to si ji přečíst. Doporučuji :-)
Dobrá knížka, ale nějak mě nenadchla. Četla se mi dost špatně :-(
Velmi dobrá knížka. Jako každá od Jacqueline.