Samar Samar komentáře u knih

Mengeleho děvče Mengeleho děvče Viola Stern Fischerová

Od zacatku do konce silny pribeh. Neumim si predstavit ani hodinu v takovych podminkach, natoz roky. Doprovolne bych tam skocila radsi do plotu.
Moc se mi libila ta cast pred valkou a taky jsem vdecna ze si autorka nakonec vzala toho spravneho ktery si ji skutecne zaslouzil.

Děvčata z Rijádu Děvčata z Rijádu Rajaa Alsanea

Konecne kniha z Rijadu :-) Pokud si chcete rozsirit vedomosti a zajimaji vas tradice stredniho vychodu a mentalita arabu tak tato kniha je dobra volba.

Recept na Araba Recept na Araba Viktória Darsane

Koupila jsem si ji s tim ze sem chtela neco velmi jednoducheho ke cteni pod slunecnik k mori. Fajn kniha, zabavna a lehka.

Zkrocení zlé ženy Zkrocení zlé ženy William Shakespeare

Legracni, narocna, super na procviceni pameti. Doporucuji cist nekde kde je klid, neni to zrovna kniha kterou je mozne cist jen tak mezi reci :-D

Ostře sledované vlaky Ostře sledované vlaky Bohumil Hrabal

Za me fajn kniha, ta nekonecne dlouha souveti jsou proste originalni. Zacatek celkem vtipny.

Veronika se rozhodla zemřít Veronika se rozhodla zemřít Paulo Coelho

Kniha kterou jsem si v sestnacti koupila na zaklade doporuceni jedne starsi kamaradky. Tenkrat to byla snad ma neoblibenejsi :-)

Alchymista Alchymista Paulo Coelho

Pohádka.

Kytice Kytice Karel Jaromír Erben

Klasika. Rada se ke kytici vracim.

Z deníku bulimičky Z deníku bulimičky Jana Sladká-Ševčíková

Moje první na tohle téma, opravdovy denik bulimicky. Doporucuji vsem kdo si chteji dozvedet vice, ale take i dospivajicim slecnam jako prevenci . Ctiva, jednoduse napsana.