santa1212 santa1212 komentáře u knih

Pátrání Pátrání Monica Kristensen

Velmi dobrá detektivka. Nádherně vykreslená atmosféra severu, zajímavý a napínavý příběh. Za me mnohem lepší hodnocení než je tu od ostatních.

23.05.2021 5 z 5

Pandemie Pandemie Michal Kubal

Skvela kronika první vlny, včetně všech souvislostí a včetně osudů řady konkrétních lidí. Přitom ale velmi čtivé az místy napínavé.

06.03.2021 5 z 5

Dítě číslo 44 Dítě číslo 44 Tom Rob Smith

Pecka, skvělá kniha, silný příběh, věrohodné reálie.

10.01.2021 5 z 5

Ústav Ústav Stephen King

King ve sve tradicni formě. Skvele napsáno, skvele vykreslená atmosféra i postavy, napínavé. Asi to není jeho uplne nejlepší knížka, ale kdo má autora rád, bude naprosto spokojený.

29.12.2020 4 z 5

Otec musí zemřít Otec musí zemřít Sandrone Dazieri

Skvělá detektivka. Ke konci už trochu hodně prokombinovaná, ale ne přehnaně. Dobře se četla a nutila nepřestávat. Tak to má být:-)

19.12.2020 5 z 5

Manželé z Cedrové uličky Manželé z Cedrové uličky Anna-Lou Weatherley

Kniha se četla skvěle je moc dobře napsaná, má spád. Já jen nemám rád thrillery, kde je rozuzlení známé moc brzy. Tady je vrah jasný od poloviny knihy, odhalí ho I autorka, a pak už jen čekáte, kdy ho dostane i policie. Ale komu to nevadí, bude spokojený.

16.11.2020 3 z 5

Noc Noc Bernard Minier

Pecka, skvele napsaný thriller.

24.07.2020 5 z 5

Tma Tma Bernard Minier

Tak tohle byla pecka. Jedna z nejlepších detektivek poslední doby. Neuvěřitelně napínavé a skvele napsané.

07.07.2020 5 z 5

Čarodějnice Čarodějnice Camilla Läckberg

Skvělá detektivka, jako všechny autorčiny.

12.04.2020 5 z 5

Smrtící bílá Smrtící bílá Robert Galbraith (p)

Fantasticky napsaná kniha

21.03.2020 5 z 5

Nůž Nůž Jo Nesbø

Skvělá, skvělá, skvělá detektivka. Co dodat.

09.01.2020 5 z 5

Padrino Krejčíř - Gangster Padrino Krejčíř - Gangster Jaroslav Kmenta

Perfektní kniha. Hezky napsáno, a tím, že je nad skutečnými reáliemi, je neuvěřitelně atraktivní.

15.02.2016 5 z 5

Příliš krásná dívka Příliš krásná dívka Jan Seghers

Pěkná detektivka. Trochu brzy jsem měl pocit, že znám pachatele, ale jinak pěkně napsáno a dobře se četlo.

14.02.2016 3 z 5

Právo nálezce Právo nálezce Stephen King

Perfektní. Miluju Kinga a hltám všechna díla, a i z tohoto jsem byl nadšený. Děj má spád, charaktery jsou super vykreslené, dialogy s tradiční lehkostí, prostě výborné.

06.02.2016 5 z 5

Jednooký králík Jednooký králík Christoffer Carlsson

Přiznám se, že tahle knížka mě nezaujala - bylo to první autorovo dílo, do kterého jsem se pustil a nedočetl jsem.

06.02.2016 1 z 5