sara2965 komentáře u knih
Kniha byla velmi čtivá, i když už dopředu tušíte výsledek, tak to dění okolo chcete znát a opravdu vás vtáhne...zajímavý až neuvěřitelný příběh mladé ,, mrchy “ která oklamala snad i sebe...
Mě osobně vadilo, že v knize je zpověď / svědectví většího množství osob, jakmile jsem na chvíli odložila knihu, tak se mi postavy v knize míchaly dohromady.
Velmi pěkne, a žensky napsané ! Hltala jsem jednu stranu za druhou, velmi přínosná kniha !
Naprosto skvělá kniha, tu by měl mít doma každý a řídit se dle ní, hned by lidé byli zdravější, psychicky by se cítili lépe. P. Slimaková je opravdu milá a znalá osoba ( soudím dle youtube videí a knihy ! )
Milá a vtipná a rozhodně doporučuji každému začátečníkovi.
Kniha nebyla špatná , ale opravdu by stačila na 200 stran. Velmi často se informace opakují zbytečně i několikrát. Jeho první kniha se mi rozhodně líbila více.
Jednu hvězdičku dávám pryč z důvodu dlouhého , zbytečného začátku , kde autorka popisuje zdlouhavě svou první lásku ( přeskakovala jsem a o nic zajímavého jsem nepřišla). Další část knihy je už velmi srdcervoucí. Určitě doporučuji přečíst.
Kniha pro mne velké zklamání. Opravdu mě nebaví příběhy neznámých lidí a zdlouhavé popisy jejich životů. Sem tam se tam objevila zajímavá myšlenka, ale nemohla jsem se do knihy začíst, nakonec jsem ji ani nedočetla.
Kniha se dobře četla, sem tam jsem si nějakou radu zapsala. Nic úplně nového a převratného kniha neobsahuje, ale opakování je matka moudrosti :)
Pěkně napsaná i ilustrovaná kniha. Steve byl opravdu fascinující osobnost.
Nekupovat !! Informace jsou čerpány z jiných knih ( ještě zastaralé informace ). Studovala jsem marketing / vlastním e-shop a nic hodnotného, jako radu s velkým ,, R “ jsem nezískala ! Udává americké statistiky / neustale píše: ,, kdyby se firmě podařilo “. Takže kdyby, kdyby, kdyby...žádná rada, jak na to...Připomíná mi to zastaralé skripta ze školy...