sarhii komentáře u knih
Ta kniha je děsně nudná. Příběh se vleče a je to nezáživný. Těch pár chvil když se spolu o něčem dohadují je fajn ale celkově to popis všeho zabil. Anotace vypadala super a námět byl zajímavý, ale četlo se to těžce. Prokousala jsem se tím ale není to kniha kterou bych ještě někdy vzala do ruky.
Příběh tak nějak plynul, ale nemůžu říct, že by mě to chytlo a měla bych nutkání nejít spát dokud to nedočtu. Pohodová oddechovka, co má nápad, ale přišlo mi to nedotažený. Dlouhé popisy jak co proběhne a najednou skok a byl příští týden a přišlo to něco a pár stránek a zase dlouhé popisy o něčem dalším. Nevím no. Nic překvapivého. Žádný zvrat. Teda pokus o něco jo, ale nebylo to ono. A konec je nedotažený...mluví že někam půjdou a najednou už další kapitola není? No trochu velký střih. K této knize se asi nevrátím, ale rozhodně jsem četla horší.
Pohodové a čtivé. Rozhodně doporučuji. Nina a Alex jsou skvělá dvojka. Na odreagování ideální.
Za přečtení stojí ale není to žádný zázrak. Dej tak nějak plyne ale postaví mě nezaujaly. Laura je mrcha a nechápu že si jako nevšimla? A Lukáš že to nevěděl? No nevím. Není to ono. Děj se odehrává v Praze. Nebydlím tam a popisy toho kam jede autem mi přišly divné. Ale asi to bylo potřeba. Asi od půlky mi bylo jasné v čem bude zápletka. Nic nečekaného. Plus body za Tomáše. Skvělý hlášky. Aspoň něco nečekaného. Takový dítě je asi za trest. Na zaplácnutí nudy nebo třeba na lehátko na pláž dobrý ale jinak... přečteš a zapomeneš. Nic co by zanechalo nějaký extra dojem.
V rámci série dobré ale chvíli mi trvalo se začíst. Začátek se tak nějak vlekl. Ale jinak dobré. Stojí za přečtení. Za mě nejslabší díl ze série.