Ex v éteru přehled
Rachel Lynn Solomon
Shay Goldsteinová už deset let pracuje v jedné rozhlasové stanici v Seattlu a nedokáže si představit, že by měla pracovat někde jinde. Poslední dobou se však neustále hádá s novým kolegou Dominikem Yunem, který právě dokončil žurnalistiku na univerzitě a je přesvědčený, že ví všechno nejlíp. Jejich stanice má však potíže a potřebuje něco nového, aby přitáhla posluchače. Shay dostane nápad a její šéf ho nadšeně přijme. V jejich novém pořadu s názvem Ex v éteru budou dva lidé, kteří spolu v minulosti chodili, rozdávat rady ohledně milostných vztahů. Jejich šéf se rozhodne, že se pro tuto roli nejvíc hodí právě Shay a Dominik, protože se už tak nesnášejí a neustále se pošťuchují. Ani jednomu se moc nelíbí, že budou lidem lhát, ale je to jejich jediná možnost, jak v rozhlase zůstat. Posluchači si pořad rychle zamilují a zanedlouho se z něj stane jeden z nejoblíbenějších v Seattlu, který rychle šplhá i po žebříčcích oblíbených podcastů. Čím je však pořad populárnější, tím větší je to podvod. Zvlášť když se do sebe Shay a Dominik postupně zamilují. V odvětví, které si tak cení pravdomluvnosti, by je prozrazení mohlo stát víc než jen kariéru.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2022 , RedOriginální název:
The Ex Talk, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ex v éteru. Přihlašte se a napište ho.
Tady musím přiznat, že moc nevím, co si o knize myslet. Ano, věděla jsem, že to bude oddechovka, ale stejně jsem asi měla trochu moc velká očekávání. Prostředí rozhlasové stanice bylo samozřejmě zajímavé a už jen kvůli tomu doporučuji knihu k přečtení, ale na druhou stranu musím přiznat, že když byla kniha anotována jako enemies to lovers, čekala jsem asi trochu víc enemies scének, ne že se hned stanou přáteli. Každopádně knihu nechci kritizovat, to si nezaslouží. Má krásnou obálka a své čtenáře si určitě najde, jen pro mě už to asi není.
Takéto love story sú presne môj obľúbený druh čítania, takže sa mi kniha veľmi páčila. Okrem romantického príbehu tiež oceňujem rozmanitosť postáv. Prepisy z talkshow boli veľmi vtipné, možno by som si ju aj v rádiu vypočula napriek tomu, že uprednostňujem maximum hudby a minimum hovoreného slova. Jefiné, čo mi na knihe trochu vadilo, bolo až prehnané správanie Shay.
Vychází Povídky, které pomáhají a další knižní novinky (34. týden)
21.08.2022
Knižní novinky do konce roku
12.12.2021
Kniha Ex v éteru v seznamech
Tak do této knížky jsem se musela doslova nutit ji číst. Ne, že by byla úplně špatná, spíš ale dost nudná, předvídatelná. Na oddech ale fajn.