Sariega Sariega komentáře u knih

Opravdové vítězství Opravdové vítězství Zuzana Francková

Příjemné čtení, bylo to pro mě rozhodně lépe stravitelné než Hedvika

22.12.2020

Rozkvétající žena - Příběh zasvěcení dívky v ženu Rozkvétající žena - Příběh zasvěcení dívky v ženu Mary Dillon

Na můj vkus tam pro mě bylo málo děje.

22.12.2020 1 z 5

Dvůr mlhy a hněvu Dvůr mlhy a hněvu Sarah J. Maas

Je to asi nejlepší kniha z dvorů.

17.12.2020 3 z 5

Putování začíná Putování začíná Erin Hunter

Dostala jsme jí od sestřenice k narozeninám a abych byla upřímná moc se mi do ní nechtělo. Když jsem ale pak neměla co číst tak jsem se donutila k četbě. První polovina byla taková že se člověk seznamoval s okolím a případem, potom mě to začalo moc bavit a bylo mi líto když jsem jí dočetla, těším se na pokračování.

08.11.2020 3 z 5

Pomsta Pomsta Michaela Burdová

Ne tak dobré jako první ale i přesto božský

30.10.2020 4 z 5

Prokletí Prokletí Michaela Burdová

Nejlepší kniha od Burdové klidně bych si ji přečetla ještě jednou.

30.10.2020 5 z 5

Křišťály moci – Minotaurus Křišťály moci – Minotaurus Michaela Burdová

V tomto díle se mi i všechny postavy dá se říct zprotivili a možná bych byla i radši kdybych to nechala nedočtené a ten poslední díl nechala být. I přesto jsem si přečetla knihu TERIENINA MINULOST.

30.10.2020 3 z 5

Křišťály moci – Minotaurus Křišťály moci – Minotaurus Michaela Burdová

Bylo mi líto že už jse konec ale tento díl se mi ze všech líbil nejméně.

29.10.2020 3 z 5

Hněv Pána ohně Hněv Pána ohně Michaela Burdová

Nejlepší na této autorce je to že se tma věci nedají předvídat a tomu dávám přednost před vším.

Zrada temného elfa Zrada temného elfa Michaela Burdová

Jakmile jsem dočetla poselství jednorožců hledala jsem další knihy od ní a jsem s nimi spokojená, báječná autorka.

Věž zkázy Věž zkázy Michaela Burdová

Další krásná kniha od Burdové

29.10.2020 4 z 5

Harry Potter a Tajemná komnata Harry Potter a Tajemná komnata J. K. Rowling (p)

Zdaleka ne tak dobré jak první díl ale rozhodně stojí za přečtení

29.10.2020 2 z 5

Poselství jednorožců – komplet Poselství jednorožců – komplet Michaela Burdová

Čtivá kniha, četla jsem jí v jedenásti letech a v tu dobu jsem jí přímo hltala a přečetla jsem to do čtyř dnů i když nevím jestli by tomu tak bylo i nyní. Pak jsem si přečetla SNÍŽKOVA DOBRODRUŽSTVÍ a ty mě celkem zklamala, bylo to takové že se spisovatelka z toho snažila vytáhnout ještě něco další ale to už nebylo tak úspěšné.
Dnes by mě to asi už tolik nezaujalo, bylo to dost romantické a taková slaďarna. Teď je mi jedenáct let a dávám přednost takovím knihám jako je HRANIČÁŘŮV UČEŇ, ERAGON TŘI TEMNÉ KORUNY nebo DÝKA MÍRU (kterou se chystá vydat moje o dva roky starší kamarádka).
Jinak knihy spisovatelky jsou čtivé a zábavné rozhodně mě to nesklamalo i když nějaká ta slza ukápla.

04.09.2020 5 z 5

Inheritance Inheritance Christopher Paolini

krásné knihy ale konec je na nic navíc je tam až moc popisování a to ubralo plus mému hodnocení

03.09.2020 4 z 5

Vládkyně kouře Vládkyně kouře Laura Sebastian

Začátek mě moc nezujal a a říkala jsem si jestli jsem neudělala chybu když jsem to koupila a po přečtení mám ten názor že je to lepší než první díl. Jediné co jsem nečekala byli oběti na zámku a ty mě vážně rozhodili chvíli jsem nevěděla co si mám myslet...Theo se mi v tomto díle ale zdála až moc přecitlivělá a zároveň panovačná.
Těším se na třetí díl a myslím že by mohl být ze všech nejlepší i když se mi zatím asi líbili všechny.

03.09.2020 2 z 5

Princezna popela Princezna popela Laura Sebastian

Měla jsem u toho takové odlišné pocity - nezaujalo mě to tolik jako jiné knihy a bylo jasné co se tam bude dít ale zároveň jsem se od toho nemohla odtrhnout.

03.09.2020 2 z 5

Čtyři mrtvé královny Čtyři mrtvé královny Astrid Scholte

(SPOILER) Kniha super, příběh také ale lehce jsem se dokázala stratit v ději. Střídají se tam kapitoli, jednou Keralie a potom královny, je tam popsáno jak vládkyně umírají a Keralie s Varinem hledají vraha. Poté se ale dostanou do zámku kde se ukáže že Kelarie je ten vrah.
A pak se ukáže Arebella která za vším stojí a je dcerou Torijské královny, takže to nakonec není Keralie jak jsem očekávala. Ale děj je jinak super a nejradši jsem tam za mapu, obrazy královen a jejich pravidla a pravidla kvadrantů.
Na konci knihy jsem ale po oživení královny čekala že i ostatní budou oživeny a ten konec měl celkem zklamal

03.09.2020 4 z 5

Velké Medvědí jezero Velké Medvědí jezero Erin Hunter

Příběh se za mě rozvíjí čím dál více zajímavěji i když na začátku této knihy se to nezdálo nesmíte čtení vzdát

24.06.2021 4 z 5

Uvězněná královna Uvězněná královna Kristen Ciccarelli

Nelíbil se mi tolik jako ten druhý nebo třetí díl, zdál se mi prodlužovaný a trvalo než jsme se do něj začetla nakonec jsem se tím ale prokousala a nelituju toho.

21.03.2021 3 z 5

Poslední Namsara Poslední Namsara Kristen Ciccarelli

Tento díl mě asi bavil ze všech nejvíce, nejprve jsem jí ale nectělčíst a příběh jsem si představovala z doslechu úplně jinak. Proto mě to i mile překvapilo, doporučuji všem.

21.03.2021 4 z 5