Šárka88 Šárka88 komentáře u knih

Mrtvý na pláži Mrtvý na pláži Anna Johannsen

Průměrná detektivka s troškou romantiky. Vyšetřování bez nějaké větší akce na poklidném ostrově, který má své tajemství, kde se na pláži najde mrtvý muž. Lena, vyšetřovatelka, která si jde drsně za svým, má výhodu vyšetřování ve svém rodišti. Johann, mladý detektiv, který vyšetřuje svůj první případ, rychle se učí a adaptuje v neznámém prostředí.

03.06.2022 4 z 5

Nymfomanka Nymfomanka Sonia Rosa

Za mě to bylo hodně čtivé. Řekla bych, že spousta z nás si představovala román plný sexu a příběh popelky, jako u jiných lechtivých knížek. Jenže pro mě to byl velice smutný příběh o ženě, která měla těžkou závislost a nemoc. Měla úplně zkažený život. Většinou lidé, kteří měli špatně dětství, trpí nějakou sexuální úchylkou nebo traumatem. Mně se to kupodivu líbilo, psané normálním jazykem, jak většinou člověk mluví a uvítala jsem v podstatě naše jména a Polsko.

10.03.2022 4 z 5

Jáma Jáma C. J. Tudor

Audiokniha- prvně musím říct, že čtení od Vasila Fridricha je super. Moc se mi líbilo, jak knížku četl. Jenže jsem zřejmě moc nepochopila děj ze začátku. Konec už byl lepší, to jsem pochopila lecos a proč, jak. Chtěla jsem to přestat poslouchat v jednu chvilku, ale Vasil mě přemluvil :-D, a proto má ode mě 5 hvězd, ale knížka jen 3 hvězdy. Určitě si poslechnu další knížky od Tudor.

09.03.2022 3 z 5

Štvanice Štvanice Lucy Foley

Bylo to čtení letem světem, hodně obsáhlý děj, který mohl být klidně kratší. Přesně, jak už někdo tady psal, hodně podobná knížka os Shari Lapen. Postavy a jejich vlastnosti? Nevím, kdo byl nesympaticky víc.

15.01.2022 3 z 5

Tři dny do pekla Tři dny do pekla Heather Chavez

Začátek nebyl vůbec špatný, četlo se to celkem svižně. Dobrou zápletku za mě zkazil ten konec, který byl trošku přitažený za vlasy. I přes veškerá zranění, které si v knížce přečtěte se postavy chovají jako by jim nic nebylo. Syn Leo a postřelené rameno hlavní hrdinky. Dávám 4 hvězdy, ale i tak doporučuji si knížku přečíst.

06.09.2021 4 z 5

Kořist Kořist Darcy Coates

Knížka se mi neskutečně líbila, četla se svižně a děj mě pohltil, musím říct, že to bylo lepší, než série strašidelných příběhů. Dávám plný počet a mohu jen doporučit.

24.08.2021 5 z 5

Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

(SPOILER) Moc se mi líbila, od začátku mě chytla a pobavila se u ni. Jen ten smutný konec mě zarazil. Mohu všem doporučit a jsem zvědavá jaký bude film.

12.08.2021 5 z 5

Seznam mrtvých Seznam mrtvých Jennifer L. Armentrout

Moc se mi knížka líbila a četla se sama. Určitě bych ji doporučila, mám ráda toto spojení, kde je i láska.

17.06.2021 5 z 5

Sama proti všem Sama proti všem Brian Freeman

Musím říct, ze začátku knížka nic moc. Spisovatelka, která neustále utíkala a utíkala s dítětem a nemohla jsem se začíst. Do třičtvrtě knihy pořad to samé dokola, ale pak ke konci to už stalo za to. Konec mě mile překvapil a zároveň byl moc smutný. Vše dobře dopadlo a místo třech hvězdiček, které jsem původně chtěla dát, dávám nakonec o jednu navíc. Podobá se to Terapii od Fritze a mohu doporučit.

14.05.2021 4 z 5

Inkoust Inkoust Alison Belsham

Tohle se četlo samo, napínavé do konce, lepší než první díl. Těším se na pokračování.

02.04.2021 5 z 5

Harry Potter a relikvie smrti Harry Potter a relikvie smrti J. K. Rowling (p)

Šestý a sedmý díl mi už nepřipadá pro děti a ani film, výborný zakončení. Miluju Harryho.

23.01.2020 5 z 5

Harry Potter a vězeň z Azkabanu Harry Potter a vězeň z Azkabanu J. K. Rowling (p)

Dokonalost, Harry Potter je Harry Potter.Fantazie nabírá grády.

23.01.2020 5 z 5

Harry Potter a Tajemná komnata Harry Potter a Tajemná komnata J. K. Rowling (p)

Nádherná fantazie , knížka plná dobrodružství , dětem doporučuji

23.01.2020 5 z 5

Harry Potter a Fénixův řád Harry Potter a Fénixův řád J. K. Rowling (p)

Krásně povedené čtení

28.12.2019 5 z 5

Poznej & důvěřuj Poznej & důvěřuj Nena Tramountani

Je to opravdu průměrná romantika pro new adult. Matylda působí moc tvrdě a sebestředně, ale to neubírá na čtivosti. Sice kapitoly jsou velmi dlouhé, tak stránky ubíhali jedna-dvě :-). Nic závratného ani nic překvapivého. Divoká romance ve stejném stylu jako u prvního dílu. Uvidíme co přinese díl třetí.

27.12.2024 4 z 5

Pozvánka Pozvánka Sebastian Fitzek

Fitzekovi knížky jsou na přeskáčku dobré a dlouhodobě náročné na pochopení, tahle kniha za mě patří k jedním z nich. Nemám moc ráda, když se neustále přeskakuje v čase a při čtení se zamýšlet, v jakém časovém období zrovna jste. Začátek začal dobře, pak už jsem to ke konci tlačila očima, ať už je konec. Závěr přišel a s ním mnoha překvapeni a v podstatě začnete hltat každou stránku. Nebylo to špatné čtení, ale od Fitzeka jsou i lepší.

20.12.2024 3.5 z 5

Příběhy o zvířátkách před spaním Příběhy o zvířátkách před spaním Josette Gontier

Krátké pohádky , ale takové zvláštní a divné :-D. Přečtla jsem je letem světem. Půl hvězdy za ilustraci.

19.12.2024

Moje pohádková knížka Moje pohádková knížka Jaroslav Němeček

Opravdu krásná knížka pro děti s moc pěknou ilustrací. Jsou to zkrácené verze pohádek a některé jsou takové drsné :-D a rychle utnuté. Četli jsme všechny, až na Petra Pana, ta se mi moc nelíbila.

01.12.2024 5 z 5

Vánoce mezi knihami Vánoce mezi knihami Rachel Burton

Odpočinkový romantický příběh, který neurazí a nějak nenadchne. Nečekejte peprné scény ani peprnou zápletku. Je to příběh na dva večeři u kterého si v klidu odpočinete. Musím říct, že mi Xander v jistém smyslu lezl na nervy, ale dalo se to. Oba to měli těžké a truchlili nad svou ztrátou.

26.11.2024 4 z 5

Pavouček Provazníček Pavouček Provazníček Inka Ciprová

Krásná dětská knížka ilustrovaná panem Milerem, sice jsem ji četla sama sobě, protože dcera nedávala pozor :-D, ale mě se moc líbila.

09.11.2024 5 z 5