Scharks komentáře u knih
Já tyhle knihy prostě milujilu kniha velká jako cihla a člověk ji přelítne během pár dní a vůbec se nenudí, naopak - vždy chci vědět co bude dál, dál a dál! A rozuzlení skvělé, těším se na další díl
Kniha mne naprosto uchvátila a dlouho jsem se na ní těšila a po přečtení můžu říci, že rozhodně nezklamala!! Bylo to úžasné čtení které jsem si užívala téměř od samého začátku až do poslední věty, kdy jsem Silo brala pomalu i jako svůj domov a všechno jsem prožívala společně s hrdiny této knihy.. Už se moc těším na její pokračování a další vývoj - vůbec netuším co od toho mám dále očekávat, po tolika zvratech a změnách :) Takže všem kdo mají rádi tento styl můžu knihu jen a jen doporučit :)
Naprosto úžasná kniha! Skvělé hlavní i vedlejší postavy, parádní zápletky a propracovaný příběh do neuvěřitelných detailů. A ten soudní proces? Nemám slov :D Jednoduše se dá celá třídílná Sérii Millénium od Stiega Larssona shrnout jako geniální :)
Naprosto geniální, zamotané a úžasné čtení!! Corma i Robin zbožňuji a opravdu jsem si knihu neuvěřitelně užila :) I když musím říct, že knihu Bombyx mori bych asi opravdu číst nechtěla.. :D
Sice už je to nějaký ten pátek co jsem dočetla Policii (to bylo něco!), ale jakmile jsem otevřela novou knížku, bylo to, jako bych jí odložila den předtím :) Když jsem zjistila, že vyjde další díl s HH tak jsem se nemohla dočkat a jsem hrozně moc ráda, že splnila všechna moje očekávání, je to naprosto úžasné, napínavé, akční, zajímavé a jednoduše skvělé čtení, které jsem si užila do posledního písmenka! A i když má kniha cca 600 stran byla za 3 dny přečtená :D
První díl byl naprosto úžasný a přelouskala jsem ho doslova jedním dechem. No a tento díl? U něj jsem téměř nedýchala :D Je to velice akční čtivá kniha, která je plná překvapivých zvratů a okamžiků. Tímto se tato série řadí mezi nejlepší dystopické série, které jsem kdy četla a už se nemohu dočkat závěrečného dílu. Jen tedy nevím jak na tom budu s dechem ;)
Na tuto knihu jsem si dlouho brousila zuby... A výsledek? Jsem naprosto nadšená :o) Po počátečním rozčarování, kdy mi kniha přišla trošku pomalejší a bez akce jsem se přizpůsobilo danému stylu a kniha mě naprosto vtáhla do děje. Jsem ráda, že mám před sebou ještě 3 další díly :o)
Sláva - dohnala jsem handicap :D S touto sérií jsem začínala knihou Nemesis a Pentagram a od té doby úspěšné dočítám začátek série :o) HH je neotřelý, občas na zabití, ale přesto skvělý :D
Skvěle napsané, stejně jako všechny předešlé knihy. Něco mi tam trošku scházelo, sama nevím přesně co, ale i tak to bylo velice příjemné a místy i dost napínavé čtení na jehož konci jsem se poměrně těžko loučila s viráty, kteří mi všichni přirostli k srdci... Celkově se mi celá série moc líbila a mohu vřele doporučit :)
Zbožňuji knihy od Rollinse!! Vždy je to úžasně, napínavé, zábavné, zajímavé a prostě úžasné čtení. A i když už má Sigma již 12 dílů, tak já se nemohu dočkat dalšího pokračování :)
Jako skalní fanoušek, jsem si knihu prostě nemohla nechat ujít a ve finále ani nelituji, že jsem si jí přečetla... Sice to Harry Potter není ani smykem a zápletka mi přišla trošku jako nastavovaná kaše a lehce nedotažená, konec byl na můj vkus až moc rychle ukončen (stále jsem čekala nějakou epickou bitvu či něco podobného s šokujícím wow efektem), ale i tak to byla zajímavá zkušenost a moc ráda jsem se vrátila ke svým oblíbeným hrdinům a kouzelnému světu :)
Neuvěřitelně čtivě napsaná kniha! Děj je skvěle zamotaný a místy i dost akční a někdy i pěkně děsivý :) Odhalování ne jen rodinné historie bylo opravdu zajímavé a sama jsem si připadala jak novinář a detektiv v jedné osobě, který propátrává archivy a pomalu odhaluje děsivou pravdu z minulosti - vřele doporučuji :)
Nádherné a napínavé zakončení celé série!! Musím se přiznat, že při poslední oběti a při konci knihy jsem byla plná emocí stejně jako hlavní hrdinové. Celá série je opravdu povedená - už od naprosto skvostných obálek až po nádherný příběh. Vřele doporučuji všem ke přečtení :o)
Naprosto geniální!!! Asi se budu opakovat, ale tohle bylo fakt hustý!! :D A i když jsem měla rozjetých spoustu teorií tak tohle mě naprosto dostalo... Celá série o HH je plná akce, napětí a pozoruhodných zvratů, ale to co bylo v této knize?! Naprosto jedinečné a neotřelé!! Knihu jsem přečetla doslova jedním dechem (občas mi spíš připadalo že jsem na čas dýchat zapomněla) a její závěr mě totálně šokoval!!! Je to neuvěřitelné, ale každá další knížka kterou jsem četla je ještě lepší než ta předešlá... Kdybych mohla dát hvězdiček 6, neváhala bych ani vteřinu :o)
Tak autor opět nezklamal!!! Naprosto skvělá kniha plná akce, zajímavých postav a všech možných i nemožných dějových zvratů!! A ten konec?! Hustý, fakt hodně hustý!! Už se nemůžu dočkat na další díl :o)
Tohle je jediná kniha od Rollinse, jejíž přečtení jsem neustále odkládala... Chyba!! Je to úžasné napínavé čtení, stejně jako všechna jeho ostatní díla :) Tento autor asi nikdy nezklame a právem mu patří pěkný kus mé knihovny :)
Ani poslední kniha s Harry Holem nezklamala - bylo to naprosto úžasné čtení, které jsem si užila od první do poslední stránky. A jak je u těchto knih zvykem, tak nebyla nouze o akci, emoce (ach ty emoce...) a zvraty v ději - prostě úžasné a stylové zakončení celé série a mě budou hlavní hrdinové neskutečně chybět... Jednoznačně dávám pět hvězd!!!
Nádherné, napínavé a úžasné zakončení série plné zvratů a všemožných emocí :) Hlavní hrdiny jsem si opravdu zamilovala a těžko se mi s nimi loučí, stejně tak jako s jejich magickým světem... Každému můžu jen a jen doporučit - při čtení se rozhodně nebudete nudit :)
Tak rozhodně po přečtení první knihy jsem takový konec nečekala :D Super!! Tohle by mě opravdu nenapadlo! :o) Dávám 5 hvězd a jsem moc ráda, že jsem si Demonatu přečetla, i když Sága DS je mi pořád milejší a je to moje srdcová záležitost :o) Demonata je originální, naprosto Shanovská a prostě super :o) Vřele doporučuji!