sebestovka komentáře u knih
Nějakou knihu od tohoto autora jsem si chtěla už dlouho přečíst, protože jsem všude viděla skvělé recenze a už jsem se k čtení konečně dostala. Hlavní hrdina mi naprosto sedl a měla jsem ho ráda. Hned na začátku mě kniha nadchla, což se moc často neděje. Opravdu už ten začátek byl naprosto skvělý a nutil mě číst dál a dál. Tušila jsem, kdo by mohl být pachatelem už od začátku, ale potom se děj celý zvrtl a vlastně se ukázalo, že jsem neměla vůbec pravdu. Kniha je opravdu napínavá a plná převratů. Vůbec nelituji toho, že jsem si knihu přečetla, naopak lituji toho, že jsem si na ni neudělala čas už někdy dřív. Nečetla jsem zas tolik detektivek, ale tahle byla z nich ta nejlepší! Opravdu se skvěle četlo a podle mého tam nebylo nic k vytknutí. Kniha je trochu pro silné povahy, což já teda opravdu nejsem, ale dalo se to zvládnout. Vážně velmi povedená kniha a stoprocentně bych ji doporučila.
Četla jsem i knihu Maminčin mazánek od autorky a musím říct, že tahle kniha se mi líbila víc. Děj mi přišel mnohem zajímavější, ale byl méně drastičtější, ale i tak tam byly nějaké části, které jsem si nechtěla ani představovat. U knihy mě zaujal hned začátek, proto jsem se ji rozhodla číst. Moc se mi líbilo, že se tam řešily i nějaké jiné případy, ale občas to bylo matoucí, co se týče postav. Bohužel tam nebylo tolik pohledů vraha a jeho myšlenek, což mi celkem chybělo, ale jinak kniha neměla žádnou chybu, takže bych ji vřele doporučila všem milovníkům detektivek a určitě se těším, až si přečtu další díl od autorky.
Na knihu jsem se moc těšila, protože jsem nevěděla, co od ni čekat. Válečné téma mě nikdy tolik nezajímalo, proto jsem si vybrala knihu s dějem o lásce a vůbec toho nelituji. Ze začátku jsem se do čtení musela trochu nutit, protože mi to nepřišlo ničím zajímavé, ale potom když se děj rozvíjel, tak mě začala kniha moc bavit. Občas mi přišlo, že láska Petra a Lucie byla moc urychlená a naivní, ale tohle na tom bylo to zajímavé. Když jsem ji poprvé držela v ruce, tak jsem byla překvapená, že je tak krátká a lehoučká, ale určitě jsem za to teď ráda, protože jsem knihu přečetla poměrně rychle. Když jsem knihu četla, tak jsem všemu rozuměla a nemusela jsem nad tím dějem tolik přemýšlet, což je u mě taky plus. Knihu bych určitě doporučila lidem, co mají rádi odpočinkové knihy, protože mě tahle vždy uklidnila a ráda jsem ji četla.
Na tuto knihu jsem se nesmírně těšila, ale musím říct, že mě zklamala. To čtení jsem potom postupně brala jako povinnost, protože se mi do ní nechtělo. Rozhodně ve mně kniha někdy vyvolala hrůzu, protože ta kniha je jednoduše smutná. V kapitolách jsem se lehce ztrácela, přišlo mi, že byly až moc složité. Kniha rozhodně není na odpočinek, protože je tam fůra informací. Nebyla to nejlepší kniha, kterou jsem četla, ale ani nejhorší.