Sběratel trofejí přehled
Sarah Flint
Charlotte Staffordová série
Pozoruje a vyčkává... A počítá. Každý z nich uchovává ve formaldehydu, aby se uchoval. Každý prst znamená jednu oběť, mučenou a zabitou. Srdce vyřízlá z hrudi a místo nich vložený symbol konkrétní zrady. A každý týden přibude nová trofej. V jeho očích se všechny oběti provinily a musely zaplatit. Jedno však všechny oběti spojuje. Přijde Charlotte na to, co to je?... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2018 , OmegaOriginální název:
The Trophy Taker, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sběratel trofejí. Přihlašte se a napište ho.
Tak tohle byla ještě větší jízda dávám plný počet bodů. A jdu do dalšího dílu že série. Snad budou všechny knihy téhle série taky tak skvělé jestli ano tak se mám na co těšit.
(SPOILER)
Četlo se to dobře. Vcelku mě to bavilo. Ale...kniha má 370 stran a můžete hádat, kdo je vrah. V podstatě celou dobu jsou nějací podezřelí a pak BAF, dost ke konci vstupuje na scénu někdo úplně nový. To mě tam trochu nesedělo no. Taky se tam některé věci omílaly stále dokola.
Ale četla jsem předchozí díl a chystám se i na další, takže doporučuji.
Kniha Sběratel trofejí v seznamech
vraždy thrillery sérioví vrazi policejní vyšetřování
2017 | Maminčin mazánek |
2018 | Sběratel trofejí |
2019 | Lháři, lháři |
2020 | Rozbité panenky |
2021 | Tátovy holky |
Tak toto bylo skvělé.
Pokud jste fanoušci řízných detektivek ve stylu Angely Marson, Patricie Gibney, Roberta Bryndzy či Lisy Regan, při čtení této série budete vrnět blahem a od knihy se neodtrhnete, než ji nedočtete.
Tento díl byl ještě lepší než první a já mám už teď rozečtenou další knihu autorky. Přečtení doporučuji všem, bude se vám to zaručeně líbit.