Lháři, lháři přehled
Sarah Flint
Charlotte Staffordová série
Věrný pes leží poraněný vedle zohaveného těla svého majitele. Mrtvou ženu, svázanou s roubíkem v ústech, najdou v její vlastní posteli. Oba zavraždění jsou z řad policie a oba mají vedle sebe položenou rudou růži… Je jasné, že vraždám není konec. Začíná hledání skutečného pachatele i jeho motivu, které je plné lží a falešných obvinění. Charlie, Hunter a jejich tým musí zabijáka dopadnout, než se obětí stane další z kolegů.... celý text
Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: 2019 , OmegaOriginální název:
Liar Liar, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lháři, lháři. Přihlašte se a napište ho.
Celkem povedená detektivka. Je vidět, že autorka byla policistka, postavy jsou věrohodné. Příběh napínavý, jen trochu ukecaný konec.
Knižní novinky (40. týden)
29.09.2019
Na co se těšit po prázdninách?
31.07.2019
Kniha Lháři, lháři v seznamech
detektivní a krimi romány sérioví vrazi anglické romány
2017 | Maminčin mazánek |
2018 | Sběratel trofejí |
2019 | Lháři, lháři |
2020 | Rozbité panenky |
2021 | Tátovy holky |
Nezůstane jen u jedné vraždy. Obětí jsou policisté, což zvyšuje snahu jejich kolegů k nalezení viníka. Jenže je tu i druhé pojítko - stížnost na pracovní pochybení. Je pachatelův motiv dán snahou "... dostat z ulic všechny, které považuje za prohnilé ovoce na jinak zdravém stromě." ?
A aby toho nebylo málo, je průběh vyšetřování provázen (rozuměj narušován) policejní inspekcí, která zkoumá možné pochybení Huntera v předchozím případě.
Ale ....! Co když jedno souvisí s druhým?