sedmula komentáře u knih
Dcera se při čtení pobavila a přitom se jí příběh se zápletkou moc líbil. Ráda tuto knihu doporučuji malým detektivům :)
Moje 4letá dcerka tento typ knihy zbožňuje. není to klasický pohádkový příběh, přesto ji chce každý večer před spaním a žádnou jinou. Pokud se líbí i vašim dětem, doporučuji od paní Mrázkové knihu Můj medvěd Flóra
Knihu jsem četla v němčině, takže mi její přečtení trvalo delší dobu. Trošku rozsáhlejší popisy prostředí se občas vyskytly. Kniha se mi líbila a četla se výborně
Ten příběh mě uchvátil a vtáhnul do děje. Netrpělivě jsem čekala na další díl.
takový americký happyend, ale dalo se to přečíst. Našla jsem slušnou paralelu mezi myšlením hlavní postavy a sebou, proto 3 hvězdičky :)
tato trilogie v pro me odpocinkove literature nasadila latku hodne vysoko
myslím si,že v těchto knihách si každý najde pár myšlenek určených přímo pro sebe.
Hodně zajímavé čtení, v mnoha ohledech se shoduje s mým přesvědčením. Srozumitelně napsáno, ale i toho je určitě kniha, do které musí člověk dozrát, aby ji přečetl až do konce
už jsem četla i horší knihy, ale četla jsem to jen ze setrvačnosti. Stále dokola se opakující ty samé věty bez kloudného děje
četla jsem ji teda v angličtině, ale výborná oddechová kniha