SelenaDemi428 SelenaDemi428 komentáře u knih

Pes ve městě Pes ve městě Veronika Hájková

Byla to hezká kniha různých povídek ze života - výborná, když se nechcete zabývat nějakým složitým dějem. Knihu jsem si vybrala prvně jen díky tomu, že se stejně jako spisovatelka jmenuje jedna z mých nejbližších kamarádek a dělaly jsme si srandu, že už "tak mladá" a napsala knihu :D. Ale jsem ráda, že jsem si jí vybrala, hezky jsem se u ní odreagovala. A teď vzhůru zase na nějakou složitou detektivku! :D

08.01.2016 3 z 5

Bludná sdělení Bludná sdělení Sophie Hannah

Takový průměr, rozhodně mě to neztrhlo jako například Hedvábník. Název už předvídal, že budu číst nějaké bludy :D. Dost často se mi stalo, že jsem se hodně ztrácela a nechytala jsem se. A když už jsem se konečně nějak chytla, najednou bylo rozuzlení a konec. Ani ty postavy mi nepřišly nijak sympatické :/.

30.12.2015 2 z 5

S tebou už nikdy S tebou už nikdy Alexandra Potter

Příběh byl hezký, opět mi ale chvilku trvalo, než jsem se začetla, jak je už pro mě u knih této autorky zvykem. Poslední kapitoly jsem ale přečetla jedním dechem. Opět do příběhu autorka zapletla "kouzla". První část knihy mě moc nebrala, ale poté už jsem se vždycky těšila,a ž si urvu chvilku, usednu do křesla a budu ve čtení příběhu pokračovat :).

20.12.2015 4 z 5

Někdo se dívá Někdo se dívá Ulrike Rylance

Na to že byla kniha tenoučká, v sobě měla hodně napětí. V jednu chvíli jsem podezřívala každého, ale pak mi to celkem rychle došlo :). Rozhodně doporučuju.

15.04.2015 5 z 5

Vymodlená láska Vymodlená láska Caroline Goode

Podle mě originální nápad. Román, kde se vyskytují řečtí bohové, jen tak neuvidíte. první půlku jsem nějak přelouskala, ale druhá půlka mě doopravdy bavila a přečetla jsem jí téměř hned.

28.03.2015 3 z 5

Dnes 13 zítra 30 Dnes 13 zítra 30 Christa Roberts

Film se mi určitě líbil víc, v té knížce mi to přišlo všechno nějak cik cak narychlo, měla jsem jí přečtenou hned :D.

13.01.2015 3 z 5

Zašeptej do vlasů Zašeptej do vlasů Lenka Lanczová

Tahle série se mi doopravdy líbí a těším se, až dočtu třetí díl a uvidím, jak se všechny ty situace v knize vyřeší :). Obdivuji Moniku, že si to dítě nechala, ale ani se jí ani nedivím. Nevím rpoč, ale pořád chci aby byla s Jáchymem a ne s Mikim, ale to se nestane :/.

01.01.2015 5 z 5

Deník mý zoufalý lásky Deník mý zoufalý lásky Liz Rettig

Knížka se mi líbila, knihy ve formě deníku mám ráda. Akorát mi hlavní postava přišla hodně naivní ohledně G. :D.

15.12.2014 5 z 5

Smrt krásných srnců Smrt krásných srnců Ota Pavel

Když jsem se rozmýšlela, jakou knížku si z povinné literatury přečtu jako první, neváhala jsem a sáhla po této. Knížka je vtipná a hezky napsaná, Jen se mi nelíbil tn přeskakovaný děj, ale zorientovala jsem se v tom :).

16.10.2014 3 z 5

Na co se rýmuje láska? Na co se rýmuje láska? Sabine Both

Normální průměrná vtipná knížka dobrá nad oddych :).

30.07.2014 3 z 5

Dva kroky od ráje Dva kroky od ráje Lenka Lanczová

Tato kniha byla první, kterou jsem od autorky četla a už se těším na další. Akorát se mi hrdinka zdála naivní, a to hodně.

17.07.2014 3 z 5

Lyžařský zájezd Lyžařský zájezd Dana Richtrová

Přijde mi to takové, že hlavní hrdinka ani neví, co chce :D. A ten Jirka je trochu naivní. Ale jinak dobrá knížka :).

10.07.2014 3 z 5

Deník Melanie Martinové Deník Melanie Martinové Carol Weston

Knížka mě zaujala obalem, ale celkově byla taková o ničem a nudná :D. Kdybych to četla v deseti, dám pět hvězdiček, teď ale dávám dvě.

07.07.2014 2 z 5

Lola Rose Lola Rose Jacqueline Wilson

Opět typická kniha od Jacqueline :). Jako autorku ji mám ráda, patří mezi mé oblíbené. Kniha nijak nazujala ani neurazila, když se chcete odreagovat, je pro to naprosto super :). Akorát mi tam neseděla ta až moc dětinská matka, ale co už :).

07.07.2014 4 z 5

Patnáctka v tom! Patnáctka v tom! Ros Asquith

Začátek se mi zdál moc roztahanej, ale jakmile jsem to dostalo k hlavnímu bodu dění, knížka mě úplně vtáhla :).

13.05.2014 4 z 5

Láska a zklamání Láska a zklamání Sissi Flegel

Řekla bych, že knížka byla celkem nudná. Záplatka chvílemi suchá a moc mě nezaujala. Znova bych si jí určitě nepřečetla.

07.05.2014 2 z 5

Moje druhé já Moje druhé já Sandra Lanczová

Knížku jsem přečetla celkem rychle. Bavila mě. Akorát se mi nelíbil otevřený konec a mám hodně otázek :D.

03.05.2014 3 z 5