Shakespeare komentáře u knih
úžasné, napínavé, překrásné i to mystično odpovídá příběhu, je to kouzelné číst a nezbyde vám nic jiného než to milovat
Kouzlo lásky tkví v každém z nás, vikomt a švadlenka, která má dost velké tajemství
domluvený sňatek a nakonec láska, dítě a štestíčko
Jak název napovídá - lekce svádění, která dopadne velmi šťastným koncem
Úžasné, dokonalé, romantické, nejlepší scéna kdy Daphne zachrání svému vyvolenému život vpádem do souboje o její čest. Prostě božské
Nic moc, je tam láska, je tam nebezpečí, ale prostě to není ono.
Trochu zdlouhavé, ale přesto je to Julie Quinn a tak si neodpustí nezapomenutelný závěr :)
Opravdu krásné, jak se člověk poučí z vlastní minulosti a najde to co si myslel, že nechce a ani nepotřebuje.
Nádherné. Ma úplně prvni knížka, která me do dnes nutí jít a koupit si další Roman
Vázne skvěle, příběh, ktery je dnes často zfilmovaný, hlavni hrdina - dvojí tvar
komplikované, zamotané a nepřehledné, a naprosto jistý konec...
Krásný příběh, který je velmi impozantní, ale zároveň je to jen příběh pro osamělé noci, kéž by to takhle bylo i ve skutečnosti :)
Všechno dokola se odvíjí, kdyby se to dalo více do pohybu, bylo by to excelentní
okouzlující a podmanivý emilio získá co chce, a on chce brittany- neměla sebemenší šanci :))
kouzelné počtění o neúplném zneuctění a kouzlu polibku, ovlivní vás to a cítíte s hlavní hrdinkou