shay komentáře u knih
Hned jak jsem si knihu objednávala, jsem věděla, že bude určitě dobrá. Ale že až tak? Nemohla jsem od ní odtrhnout oči. Pořád jsem musela číst dál a dál a hledat náznaky toho, kdo je pachatel, až jsem byla na konci. Kniha mě překvapila hned několikrát a nemůžu se dočkat, až si přečtu další díly :)
Tohle je snad jedna z nejlepších knih, jaké jsem kdy četla. Napínavá od začátku až do konce a čte se opravdu dobře. Doporučuji.
Kniha má sice pomalejší rozjezd a bylo mi hned jasné, kdo byl pachatel, ale i tak v knize nechybělo napětí a pro mě i překvapivé části. Kniha se mi líbila, jen mě občas štvalo to věčné používání fráze "domov značka 'druhá šance'".
Tak tohle je povedené! Rozhodně lepší než Manželé odvedle, kde bylo všechno předvídatelné. U téhle knihy jsem měla taky jistou představu, jak se bude děj vyvíjet, zhruba v půlce knihy to tak i vypadalo, ale ve finále jsem zjistila, že jsem úplně vedle. Můžu jen doporučit!
Podle mě nejslabší kniha. Pachatel je prozrazený už asi v půlce knihy a dost mi to připomnělo styl Nočního lovu. Možná proto mě už zbytek knihy nepřekvapil a jen jsem se pročítala ke konci.
Mě kniha mile překvapila. Ze začátku nic moc, ale od posledních sto stran jsem se nemohla odtrhnout. Konec byl dost překvapivý, takže za mě spokojenost.
Opět skvělá kniha od autora. Dobře se čte, takže netrvalo moc dlouho a byla přečtena. Konec mě dost překvapil.
Podle mě lepší díl něž Dívka v ledu. Knihu jsem měla přečtenou v rekordním čase a moc mě bavila. Řekla bych, že tohle byla nejlepší kniha s Erikou.
Stejně úžasný díl jako první. Liv mi byla od začátku sympatická a Nate snad nepotřebuje ani komentář. Určitě se k sérii někdy vrátím.
Opět další skvělá knížka od autorky. Nemohla jsem se od ní odtrhnout.
Nebylo to špatný. Kniha je oddechová a četla se krásně. Jen mi to dost připomínalo příběh Hannah a Marca. Ten epilog poskládaný z předchozích dílů byl ale příjemným uzavřením celé série.
Můžu jen doporučit! Kdo původně stál za únosem mě docela překvapilo, ale kdo za tím vším stál potom už tolik ne. Přesto jsem takový konec nečekala.
No nevím. Na to, jak se kniha vychvaluje, bych čekala něco lepšího. Ano, děj a zápletky se mi líbily, ale jakým způsobem je kniha psaná už tolik ne. Ze začátku jsem se v postavách ztrácela, o přeskakování dnů z prvního na patnáctý a zase zpět ani nemluvím. Nakonec mi přišlo, že co se dělo ke konci (tzn. den třetí, druhý..), v následujících dnech (např. den desátý, devátý..) bylo nereálné nebo nedávalo smysl. Ale každý má asi jiný názor :)
Tuhle knihu doporučuji! Nemohla jsem od ní odtrhnout oči. Velmi napínavý děj, kde ne všechno je tak, jak se na první pohled zdá. Sice jsem měla tušení, kdo v tom všem má prsty, ale i tak se mi kniha moc líbila.
Možná trošku slabší než Ostrý střih, ale jinak se jí nedá nic vytknout. Kniha je napínavá a konec opět nečekaný.
Opět nádherná kniha od autorky. Nejdřív se zdá, že je nám záporná osoba od začátku jasná, ale potom přijde nečekaný zvrat v ději a závěr je naprosto nečekaný.
Opět napínavá kniha od autorky. Tentokrát je od začátku jasné, kdo je padouch, ale i tak nechyběly překvapivé momenty.
Od začátku až do konce napínavý příběh. Za mě super! Knihu jsem měla za dva dny přečtenou. Jen na konci mohlo být o pár řádků víc, ale jinak doporučuji :)